Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 41. týden (9.10.2017 - 15.10.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když se mu něco nepovede, nechte to bez komentáře. Mohli byste kolem toho sice mluvit, ale sami si velice dobře uvědomujete, že by to bylo jen vypouštění páry, protože se už nic změnit nedá.

Býk

Neustále vám dává najevo, jak moc je vytížený. Máte o tom sice své pochybnosti, ale zase ho znáte natolik, že víte, že je zbytečné, abyste se s ním o tom hádali.

Blíženci

Než se mu začnete svěřovat, přemýšlejte. Když si uvědomíte, jak často vás Beran bavil historkami o lidech, kteří mu věřili a kteří mu na sebe leccos prozradili, dojde vám, že to dělat nemáte.

Rak

Představa, že se spolu dokážete bez problémů domluvit, narazí na realitu. Váš miláček se najednou rozhodne jinak a vás nechá, ať se s tím vyrovnáte, jak umíte a dokážete.

Lev

Hlavně se nechovejte tak, aby se mohl cítit jako odstrčený člověk, na kterého nikdo nemá ani náladu, ani čas. I když to obvykle nevyžaduje, uděláte moc dobře, když ho o své lásce ujistíte.

Panna

To, co se v jeho životě děje, je sice nepříjemné, ale je to jen náhoda. Opravdu není důvod, abyste vymýšleli konspirační teorie a hledali někoho, kdo za to může.

Váhy

Jde o týden, kdy si oba musíte rozmyslet každé slovo. Platí to jak v práci, tak doma, kde budete vy i váš miláček reagovat daleko citlivěji, než jste byli dosud zvyklí.

Štír

Opravdu se nedokážete přinutit, abyste pracovali tak, jak je potřeba. Když vám Beran říká, že je to tím, že jste unavení, a že byste si měli odpočinout, měli byste se nad tím alespoň zamyslet.

Střelec

Opravdu ho neupozorníte na chybu, kterou podle vašeho názoru dělá? Je sice krásné, že ctíte jeho svobodu a dopřejete mu samostatné rozhodování, ale nic se nemá přehánět...

Kozoroh

Jsou věci, které už dál odkládat nesmíte. To, že vám miláček připadá tak trochu jako mimoň, který vůbec netuší, co je v životě opravdu důležité, je dalším důvodem k rozumnému rozhovoru.

Vodnář

Jeho představa o tom, jak oba svorně zapomenete na minulost a padnete si do náruče, se ukáže jako trochu naivní. Oba se o to sice upřímně snažíte, ale oběma se vám to nějak nedaří.

Ryby

Hlavně mu nedávejte za každou cenu najevo svou lásku. Když ho v tomto směru dokážete nechat alespoň trochu na pochybách, bude to pro vás oba daleko prospěšnější.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA