Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 45. týden (6.11.2017 - 12.11.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když váš miláček hodlá být protivný, je to jeho věc. Vy si můžete vybrat, zda mu oplatíte stejným (což by bylo výchovné), nebo zda se budete i přes to chovat láskyplně a něžně.

Býk

Tlak na to, abyste se konečně skamarádili, ze strany vašeho okolí sílí. Opravdu nevidíte důvod, proč hovořit s někým, kdo vám nic neříká, a v jehož společnosti se navíc ani trochu nebavíte.

Blíženci

Hlavně mu nevysvětlujte, že všechno je tak, jak má být. Beran by si myslel, že si z něj děláte legraci, a vy byste nemohli popřít, že na něj vaše slova mohou tak působit.

Rak

Je s ním tak trochu potíž. Váš miláček neustále prosazuje to, co si myslí, a vůbec ho nenapadne, že vy si máte právo myslet něco jiného. Vysvětlete mu to dřív, než bude na všechno pozdě!

Lev

To, co mezi vámi je, byste si měli vyřešit sami. Každým dalším člověkem, kterého do svých sporů zasáhnete, že situace zkomplikuje a zmatek zvětší.

Panna

O nevýhodách vztahu s Berany víte už dávno své. Teď začínáte zkoumat výhody a zjišťujte, že toho pozitivního bude podstatně méně než toho, co je negativní.

Váhy

Trvejte na tom, že spolu budete mluvit! Na začátku týdne to bude Beran považovat skoro až za ztrátu času, ale už o víkendu sám nahlas přizná, že na tom něco je.

Štír

S víkendovými návraty do minulosti opatrně! Místo, které jste kdysi milovali, se od té doby zásadně změnilo a vy byste místo očekávaného potěšení pocítili leda tak zklamání.

Střelec

Pokud má pocit, že byste měli některé věci zvládat bez jeho pomoci, zarazte ho včas. Když zjistí, že ho nepotřebujete, usoudí, že je ve vašem životě zbytečný a vyrazí jinam.

Kozoroh

Když se do jeho věcí zamícháte, dozvíte se, že vám do toho nic není. Když se nezamícháte, budete si vyčítat nedostatek odvahy. Hoďte si korunou, protože rozum vám neporadí.

Vodnář

Hlavně zapomeňte na to, že byste doma chtěli něco měnit nebo vylepšovat. Beran by veškerou spolupráci vzdal a vy byste to nakonec museli dodělat vlastními silami.

Ryby

Váš život je plný rozporů. Pokud si však do něj pustíte Berana, který o to evidentně stojí, budete na to, co prožíváte nyní vzpomínat jako na krásné časy, kdy bylo všechno jasné.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA