Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 46. týden (13.11.2017 - 19.11.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Ať se spolu vypravíte kamkoliv, bude z toho skvělé dobrodružství. Nezapomeňte si pořizovat videa! Když je pak hodíte na sociální sítě, bude z toho senzace!

Býk

Oba byste se měli vyhýbat nákupu podezřele levného, i když kvalitního zboží. Zaprvé byste neušetřili zdaleka tolik, jak jste si mysleli, a zadruhé by z toho mohl být značný průšvih.

Blíženci

Na jedné straně je váš Beran, na druhé vaše soukromé sny a přání. Jejich sloučení bude těžké, ale když se nenecháte odradit prvními neúspěchy, mohlo by to vyjít.

Rak

Z toho, že vás obejme, žádné závěry nevyvozujte. Potřeboval prostě lidský dotek a něčí přítomnost - a vy jste byli akorát při ruce. Nic víc v tom není!

Lev

Překvapí vás požadavkem na klid, který potřebuje k přemýšlení. Měli byste mu ho poskytnout, protože v hlavě probírá samé vážné věci!

Panna

Na lidi, kteří jiné než negativní myšlení neznají, se oba vykašlete. Budou se vás sice snažit ovlivňovat, ale vy víte, že důvodů ke vzteku máte i bez nich dost.

Váhy

Potíž je v tom, že je do něj zamilovaných víc lidí, než jenom vy. Musíte se dokázat zatvářit tak, aby pochopili, že se do boje o jeho srdce mohou sice pustit, ale vyhrát nemůžou.

Štír

Hlavně se mu vyloženě nesmějte! To, že se mu něco nepodařilo, vás může sice pobavit, ale měli byste se alespoň pokusit prokázat pochopení a tvářit se soucitně.

Střelec

Překvapí vás nejistotou v oblasti, ve které by měl podle vás mít naprosto jasno. Musíte mu své stanovisko vysvětlit, protože jinak hrozí, že to průšvihu zabředne ještě hlouběji.

Kozoroh

To, že vám nerozumí, neznamená, že je chyba na vaší straně. Vaše myšlenky nejsou zdaleka prvoplánové, a Beran už měl dost času, aby to pochopil.

Vodnář

Jsou věci, ve kterých si nedokážete poručit. Velice dobře víte, že Beran je pro vás rizikový partner, ale stejně neodoláte a vaše kontakty znovu obnovíte.

Ryby

Patříte k lidem, které baví všechno, co spolu dělají. Možná proto byste se měli v pátek pustit do nějaké dlouho odkládané práce. Úspěch vás nemine!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA