Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 47. týden (20.11.2017 - 26.11.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opravdu mu chcete dávat další už několikátou šanci? Když počkáte do středy, kdy vám Slunce ze Střelce dodá sebevědomí, dojde vám, že to opravdu nemáte zapotřebí.

Býk

Nákup adventních kalendářů a podobných dobrot raději odložte. Kdyby je Beran našel, asi by nevydržel a ochutnal, a vy byste byly zbytečně naštvaní.

Blíženci

Oba najednou začínáte uvažovat o soužití nebo svatbě. Pro oba je to překvapení, protože jste s ničím takovým nepočítali a o takové možnosti jste dosud vůbec neuvažovali.

Rak

To, že jste ho získali, vás sice potěšilo - ale to bylo asi tak všechno. Během tohoto týdne zjistíte, že spíš přemýšlíte, jak se ho zbavit, a dochází vám, že to lehké nebude.

Lev

Je potřeba, abyste se připravili na boj. Jeho ostatním ctitelům musíte vysvětlit, že jste ho viděli jako první a že si ho sebrat nenecháte.

Panna

Šance na nové začátky jsou pravděpodobnější, než jste si mysleli. Je jen potřeba, abyste dali svému Beranovi najevo, že o něco takového vůbec stojíte.

Váhy

Hlavně se jím nenechte zastrašit nebo vyvést z míry. Beran sice dává najevo, že je na tom po všech stránkách podstatně lépe, než vy, ale ve skutečnosti sebedůvěru spíše předstírá, než aby ji měl.

Štír

Jste si hodně podobní, ale vy jste daleko rafinovanější. Beran se vás sice snaží občas ošálit, ale vy jeho pokusy odhalíte ještě v době, kdy o nich teprve přemýšlí.

Střelec

Hlavně se neberte moc vážně! Beran něco takového velice rychle vycítí a začne si z vás dělat legraci způsobem, který vás spolehlivě naštve.

Kozoroh

První zaujetí, které jste pro něj pocítili, rychle míjí. Hlavně se nepřesvědčujte, že to tak není. Pravda je prostě taková a vy s tím nedokážete nic dělat.

Vodnář

Spoustu času mu zabere hraní počítačových her. Velice dobře ví, že ho jenom zdržují a rozptylují od soustředění na práci, ale poručit si přesto nedokáže.

Ryby

Hlavně mu nedovolte, aby vám začal diktovat. V pondělí a v úterý využijte Slunce, které je pořád ještě ve Štíru a dokažte, že máte tvrdou hlavu, s níž musí počítat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA