Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 48. týden (27.11.2017 - 3.12.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, že by s vámi sdílel životní plány, můžete pochybovat. Beran má strach, abyste mu nepřerostli přes hlavu, takže vaši kariéru spíše brzdí, než aby ji podporoval.

Býk

To, že vám leze na nervy, si klidně přiznejte. Potíž je v tom, že sami nevíte, zda jste jeho jednání schopni tolerovat, nebo zda to dál už vydýchávat nedokážete.

Blíženci

Když vás někam pozve, máte se opravdu na co těšit. Beran chce, abyste se dobře bavili, a udělá pro to všechno, co je v jeho silách. O tom, že se mu to podaří, nepochybujte!

Rak

Opravdu nepatří k lidem, kvůli kterým hodláte měnit od základů svůj život. Bylo by však dobře, abyste mu to řekli dřív, než se na vás příliš upne a než svůj život začne kvůli vám měnit on.

Lev

Moc dobře vám udělá páteční vstup Venuše do Střelce. Najednou začnete věřit, že váš vztah nejen trvá, ale že i přetrvá všechno, co ho v budoucnu čeká.

Panna

O tom, že vás jeho atraktivita přitahuje, není pochyb. Potíž je v tom, že takových je vás víc - a vy nevíte, zda o něj bojovat, nebo zda si máte rovnou najít někoho bezpečnějšího.

Váhy

S pohodou je to jednoznačné. Oba víte, že je jen ve vašich rukou, a oba ji dokážete vytvořit i tam, kde by to pro všechny jiné byl vskutku nepřekonatelný problém.

Štír

Hlavně se nehádejte o to, kdo se komu podřídí. Domluvit se nedokážete a další zbytečnou hádku opravdu ani trochu nepotřebujete.

Střelec

Představa o tom, že byste mu měli ustupovat, vás vyloženě děsí. Bohužel se vám do cesty postaví nedělní úplněk, s jehož pomocí vás Beran prostě umluví.

Kozoroh

Na kritiku reaguje až trochu hystericky. Uvědomte si to zejména ve čtvrtek. Planetární atmosféra je dost proměnlivá a on svým jednáním překvapí nejen vás, ale i sám sebe.

Vodnář

Všechno, co spolu podniknete, dopadne naprosto skvěle. Využijte zejména úterý, kdy budete pod vlivem konjunkce Merkura se Saturnem a kdy se budete rozhodovat opravdu rozumně.

Ryby

Když vám něco nevyjde podle vašich společných představ, je to sice nepříjemné, ale v žádném případě to není tragédie. Uvědomte si to ještě dřív, než začnete Beranovi dělat scény a obviňovat ho, že za to může.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA