Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 09. týden (26.2.2018 - 4.3.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Ke svému údivu v sobě oba objevíte vysoce nadprůměrný diplomatický talent. Problémy řešíte hladce a tak, aby se jednou provždy spláchly a už se nevrátily.

Býk

Neustále vás žene do něčeho, co se vám nelíbí. Nezbude, než abyste si s ním vážně promluvili a natvrdo ho upozornili na rizika, která z toho vyplývají.

Blíženci

Má pocit, že byste se měli méně zabývat svými povinnostmi a více tím, co o vás chce on. Vy byste možná i rádi, ale práce, která vás živí, je aktuálně důležitější.

Rak

Pravidla, která nejsou k ničemu, jsou zralá na změnu. Uvědomte si to dřív, než se vám situace vyrve z pod kontroly a doslova vás převálcuje.

Lev

Jsou věci, které vyžadují písemnou formu. Trvejte na ní i v případě, kdy má Beran pocit, že to skoro až přeháníte-prospěje to vám oběma.

Panna

O tom, že by to mezi vámi neladilo, nemůže být řeč. Když chcete, aby to bylo ještě lepší, musíte se naučit poslouchat, co říká, a ne to, co si myslíte, že říká...

Váhy

S touhou po dokonalosti a prací na ní to nepřehánějte. Kdybyste nechali všemu volný průběh, dokázali byste toho víc a jeho srdce byste si získali rychleji a hlavně natrvalo.

Štír

Na nové začátky není nikdy pozdě. Když Beran žadoní o ještě jednu šanci, měli byste zvážit, zda mu ji opravdu nechcete dát, nebo zda ho chcete jen trápit.

Střelec

Opravdu se rozmyslete, zda chcete opravdu znát jeho názor. To, co si myslíte, že si myslí, se může na hony lišit od názorů, které v realitě opravdu má.

Kozoroh

To, že někdo myslí za vás a místo váš, je občas docela pohodlné. Když se však do toho pustí Beran, máte na průšvih celkem spolehlivě zaděláno.

Vodnář

Jeho ambice vám dost lezou na nervy. Máte pocit, že se v poslední době nemluví o ničem jiném, než o jeho plánech, který pro další život má, a v nichž vás odsunul na okraj.

Ryby

Jsou věci, které mu vysvětlujete marně a nezbude, než abyste se zaťali a dali mu je příkazem. Bude tak překvapený, že se nezmůže na slovo a vám vyhoví.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA