Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 12. týden (19.3.2018 - 25.3.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Možná jste už slyšeli o tom, že nevěra může dát vztahu novou energii a postarat se tak o nový začátek, Vy to však nezkoušejte. Váš miláček by vaše motivy nechápal a všechno by rázně ukončil.

Býk

Úvahy o tom, co jste měli dělat a nedělali, vás jen zbytečně připravují o čas. Je potřeba, abyste se na svůj život podívali jinak, než dosud a začali počítat s tím, co je.

Blíženci

Hlavně ho neposílejte na vyřizování reklamací nebo něco podobného. Beran by se tam sice skvěle pohádal, ale jinak by nic rozumného nevymyslel.

Rak

O tom, že děti jsou radost, nepochybujete. Nyní však o tom musíte přesvědčit i Berana, což je úkol, který není ani snadný, ani krátkodobý.

Lev

V pondělí, kdy je Luna v jeho znamení, nechte všechno klidně a bez výčitky svědomí na něm. Domů přijde sice unavený, ale zase s pocitem vítěze, který světu ukázal, zač je toho loket.

Panna

Je potřeba, abyste si na něj udělali čas. Momentálně toho sice máte až nad hlavu, ale pořád byste měli mít na paměti, že právě váš partner by pro vás měl být tím nejdůležitějším.

Váhy

Moc dobře vám udělá společná návštěva wellnessu. Oba se pořádně protáhnete a oba si pak společně vychutnáte zasloužené dvě deci, které si pak za odměnu dáte.

Štír

Nenechá si ujít žádnou příležitost, aby si do vás rýpnul. Dosud jste se ho snažili tolerovat a pochopit, ale teď je vám jasné, že jste hranici své trpělivosti právě překročili.

Střelec

Všechna vaše setkání probíhají sice rychle, ale o to jsou zajímavější. Přiznejte si, že se na schůzky s ním vyloženě těšíte a že se na nich i dobře bavíte!

Kozoroh

To, že od něčeho ustoupíte, je vám jenom ke cti. Berana však budete muset dlouho přesvědčovat, že to neděláte ze strachu, ale že se jednoduše nechcete namáhat víc, než je zdrávo.

Vodnář

Na jeho hovory o tom, že jsou věci, které se dají odložit, nedejte. Je potřeba, abyste všechno, co je potřeba, udělali co nejdříve-otálení se nevyplatí.

Ryby

O tom, že by za vás utrácel, můžete leda tak snít. Beran vám klidně bude povídat o své nehynoucí lásce až za hrob, ale o tom, že by vám dával drahé šperky, nemůže být řeč.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA