Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 13. týden (26.3.2018 - 1.4.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Život nabírá na obrátkách a vrcholu dosáhne ve čtvrtek, kdy jste oba pod vlivem konjunkce Venuše s Uranem. Oba si máte chuť povídat o svém vztahu, a hádat se o to, kdo pro něj dělá víc.

Býk

Patří k lidem, kteří si za všech okolností chtějí rýpnout. Je zvyklý, že mu to každý toleruje, a hrozně se diví, že vy k němu s podobnou vstřícností a tolerancí nepřistupujete.

Blíženci

Můžete spolupracovat, ale hned od začátku musí být jasné, kdo tomu velí. Pokud to neurčíte, riskujete situaci, kdy se budete hádat a neuděláte stejně nic.

Rak

Hlavně si nemyslete, že musíte mít doma všechno naprosto dokonalé. Váš Beran správně říká, že jsou to jen svátky a vy se kvůli tomu zvládnout nemusíte.

Lev

Patří k lidem, kteří mají vždycky na všechno odpověď. Vy ho však v této oblasti dokážete předčit a tím mu dokázat, že jsou na světě i takoví, kteří si s ním umí poradit.

Panna

I když máte dojem, že mu rozumíte, nahlas to neříkejte. V tomto týdnu vás několikrát překvapí jednáním, které do vašeho názoru nezapadá-je jasné, že musíte svůj názor poopravit.

Váhy

Těšte se na každou akci, na kterou se s ním dostanete. Beran se rozhodl, že se postará, abyste se skvěle bavili, a vy musíte zkonstatovat, že se mu to docela daří.

Štír

Svým přístupem k životu komplikuje existenci nejen sobě, ale i vám. Kdyby přestal neustále zdůrazňovat, že život je boj a všichni kolem jen nepřátelé, dařilo by se mu podstatně více.

Střelec

Na jedovatosti, které slyší v práci, nesmí reagovat. Je docela možná, že ho kolega provokuje a snaží se ho dostat do stavu, kdy vybuchne a dá sám výpověď.

Kozoroh

S jeho rodiči vycházíte skoro lépe, než s ním. Beranovi se to nezamlouvá. Bude mít spoustu jedovatých poznámek, na které musíte reagovat rychle a ostře.

Vodnář

Než se s ním začnete hádat, přemýšlejte, zda máte vůbec šanci. Než se vy rozhodnete, jak sestavíte větu, bude vás Beran mít na lopatkách a ještě se tím bude královsky bavit.

Ryby

To, co mezi vámi probíhá, se nedá označit jinak, než jako velký chaos. Oba sice víte, že mezi vámi něco vzniká, ale ani jednomu z vás není jasné, co by to mohlo být.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA