Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 22. týden (28.5.2018 - 3.6.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zejména v úterý, kdy je ve Střelci úplně, si pořádně užijete. Najednou pochopíte, co dělat, aby váš vztah byl stále pevnější a vás to v něm bavilo stále víc.

Býk

Opravdu se s ním chcete hádat? Můžete to zkusit, ale stejně to povede k tomu, že Beran pozvedne hlas a vy se buď urazíte, nebo vyděsíte. Není to náhodou zbytečné?

Blíženci

Vyjadřuje se naprosto nejasně. Pokud se s ním chcete domluvit, musíte ho přinutit, aby změnil systém komunikace a konečně začal mluvit jasně a jednoznačně.

Rak

Podle vašeho partnera je všechno naprosto jednoduché. Vy mu sice vysvětlujete, že život je daleko složitější, než se mu zdá, ale on vypadá, jako by vás vůbec nevnímal.

Lev

Když má nějaké starosti, obrátí se na vás jako na prvního. Vy si sice děláte legraci, že pro něj sloužíte jako všestranná první pomoc, ale jeho zájem vám přesto lichotí.

Panna

Pomozte mu ve všem, na co sám nestačí. Bude to spousta práce, ale nakonec zjistíte, že jste toho za jeden týden spojenými silami zvládli víc, než jindy za měsíc.

Váhy

Jeho další životní dráha není zdaleka tak snadná ani jednoznačná, jak si dosud myslel. Je vidět, že se trochu přecenil a teď se musí hodně snažit, aby to dohnal.

Štír

Některé věci nemůžete ovlivňovat tak, jak byste si představovali, patří k nim především vztahy v jeho rodině a s jeho rodiči. Smiřte se s tím, že jde o něco, co se zatím nezmění.

Střelec

V úterý, kdy je úplněk ve vašem znamení, si to spolu krásně užijete. Svého miláčka uvidíte v novém světle a zamilujete se do něj ještě intenzivněji, než poprvé.

Kozoroh

Jsou věci, které byste za každou cenu neměli hnát do extrémů. Můžete sice trochu žárlit, ale měli byste si dát pozor, abyste nežárlili způsobem, který by šlo označit jako destruktivní.

Vodnář

To, že jsou chvíle, kdy je opravdu na zabití, nahlas raději neříkejte. Všichni, kteří si pamatují, jak moc jste ho chtěli získat, by k tomu měli jedovaté poznámky.

Ryby

Je daleko křehčí, než jste si mysleli. Pochopíte to ve chvíli, kdy si z něj začnete dělat legraci a kdy se na vás podívá tak, že vám skoro přeběhne mráz po zádech.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA