Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 23. týden (4.6.2018 - 10.6.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, jak bude váš vztah vypadat, toho zatím moc nevíte, Vy i miláček se zatím jenom oťukáváte, mluvíte hodně obecně a čekáte, jak se situace vyvine.

Býk

Musíte mu dodávat sebedůvěru a víru v tom, že všechno, do čeho se pustí, nakonec dobře dopadne. Beran má sice pocit, že situaci lakujete až moc na růžovo, ale nakonec se začne i usmívat.

Blíženci

Zažijete neskutečnou zábavu! Vy jste objednali nábytek, který se musí doma smontovat a Beran se do toho pustí. O tom, že to bude dokonalá groteska, nepochybujte.

Rak

Klid a pohoda. Oba toho máte v práci tolik, že si vážíte domácího klidu a ani vás nenapadne, abyste pronášeli poznámky, které by ho mohly narušit.

Lev

Za své názory se nestyďte. Beran s nimi může sice polemizovat, ale nakonec uzná, že si vás váží právě proto, že si je umíte obhájit.

Panna

Partner z tohoto znamení dává najevo, že žádná pravidla dodržovat nehodlá. Vy jeho přístup změnit nedokážete, vyberte si, zda se s tím smíříte, nebo zda půjdete o dům dál.

Váhy

S miláčkem z tohoto znamení se celkem lehce domluvíte. Týká se to hlavně pondělí. Beran k vám pocítí neskutečně silný příliv lásky a začne kvůli vám dělat skoro až zázraky.

Štír

Na stálost jeho citů se raději moc nespoléhejte. V pátek nebo v sobotu na něj číhají svody, kterým značná část Beranů odolat nedokáže.

Střelec

V pátek a v sobotu se máte na co těšit, jeden druhého budete pobízet k aktivitě. V neděli byste si však měli dopřát odpočinek- za to, co jste zvládli, si ho opravdu zasloužíte.

Kozoroh

Čím méně času na vás má, tím intenzivněji se vás snaží vychovávat. Dosud jste se tomu jen smáli, ale teď vám začíná být jasné, že se musíte ozvat nahlas a hodně důrazně.

Vodnář

V pátek a v sobotu ho nezastavíte a bude lepší, když se o to ani nebudete pokoušet. Boj s energií Luny v jeho znamení stejně nemáte šanci vyhrát.

Ryby

Než vás začne brát vážně, bude vás to stát spoustu času a námahy. Když vás však vážně brát začne, můžete si být jistí jeho oddaností a úctou až do konce života.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA