Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 25. týden (18.6.2018 - 24.6.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Za svůj realistický postoj k životu se nestyďte. Svým přístupem upozorníte na chyby lidi, kteří mají mysl plnou vznešených ideálů, ale s realitou se srovnat nedokážou.

Býk

Život s ním vás skoro vyčerpává, neustále ho musíte chránit nejen před nástrahami okolního světa, ale i před jeho vlastním nerozumným jednáním. První se dá zvládnout, ale to druhé je nad lidské síly.

Blíženci

Nervuje se kvůli tomu, co si to opravdu nezaslouží. Potíž je však v tom, že nervuje a z míry vyvádí i vás - a to přesto, že jste v tom naprosto nevinně.

Rak

Nechte si čas, který můžete věnovat jenom sami sobě. Zatím to vypadá tak, že si pro všechny ostatní čas uděláte, zatímco čas, který byste věnovali sami sobě, vám zoufale chybí.

Lev

On sám je v pořádku, ale jeho rodina vám už leze na nervy. Neustále vymýšlí nějaké katastrofické scénáře a ani ji nenapadne, jak moc vás tím rozčiluje.

Panna

Neustále zdůrazňuje, že všichni musí dodržovat pravidla, což vás rozčiluje. O vás to ví, ale sám se jimi řídí jen v případě, kdy mu to nepřekáží a kdy na tom něco získá.

Váhy

O vašem dosavadním životě má překvapivě podrobné informace. Vy pak můžete přemýšlet, zda si najal detektiva, nebo zda využil služeb vašich upovídaných kamarádů.

Štír

V práci se mu vyhýbejte obloukem, je docela možné, že usoudí, že jste vhodný objekt, na který by mohl svést své vlastní chyby. Vy s nimi sice nemáte nic společného, ale to ho nezajímá.

Střelec

Z posledních sil děláte všechno, co jste měli udělat už dávno. Oba si slibujete, že je to naposledy a oba víte, že to znovu přijde spíše dříve než později.

Kozoroh

To, že vás chce získat, ještě neznamená, že se musíte nechat. Když si všechno srovnáte dohromady, sami pochopíte, že bude lepší, když budete i dál žít jako dosud.

Vodnář

Oba potřebujete podstatně víc klidu, než jste si zatím dopřáli. Nechcete se domluvit na prodlouženém víkendu, kdy byste si konečně promluvili o všem, na co teď není čas?

Ryby

Přátel máte hodně, ale lidí, na které se můžete spolehnout, zase tak moc není. Když však něčím pověříte Berana, můžete si jím být jistí víc, než na sto procent.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA