Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 13. týden (26.3.2018 - 1.4.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že jste se dosud nudili, nehraje roli. Momentálně se můžete těšit na vzruch, kterého bude i na vaši energickou povahu příliš. Do vašeho znamení se dostává Slunce, které vás nutí, abyste dali své city najevo. Seberte odvahu a dotyčnému konečně řekněte, co k němu cítíte. Když zareaguje pozitivně, je to dobře. Když ne, podívejte se kolem sebe. Zájem, který o vás je, vám zvedne náladu i sebevědomí.

Býk

V úterý a ve středu máte šanci na románek. Než se však do něj pustíte, měli byste se důkladně zamyslet, co vás k němu vlastně vede. Pokud ho chcete rozjet jen pro zahnání nudy, není to ten nejlepší nápad. Člověk, který se o vás snaží, velice dobře ví, proč vás chce. Představa, že si s ním užijete a pak ho bez námahy vystrnadíte ze svého života, by se ukázala jako hodně naivní.

Blíženci

S kamarády, kteří mají pocit, že by vám lépe vyhovovali v roli partnera, už máte zkušenosti a reagovat na ně umíte. Když však osud do této role postaví vás, budete z toho upřímně nešťastní. Než se však rozhodnete, že pronesete rozhodující slovo, měli byste především důkladně prosondovat terén. Jakmile zjistíte, že je kamarádovo srdce už obsazené, bude lepší, když se stáhnete.

Rak

Spousta lidí má pocit, že je svým jednáním ohrožujete. Až později pochopíte, že mají strach z vašeho nefalšovaného zájmu, který o lidi ve své blízkosti projevujete. Pro ty, kteří dosud trpěli nezájmem svého partnera, je to úplně jiný přístup. Není tedy divu, že o vás začínají mluvit jako o člověku, který jim konečně vrátil radost ze života. A není ani divu, že se to jejich partnerům ani trochu nelíbí...

Lev

Zejména v úterý a ve středu počítejte se značně nenaloženým miláčkem. Chápete, že toho má v práci až nad hlavu, ale přesto vám není jasné, proč se kvůli tomu musí rozčilovat právě na vás. Ještě horší to bude ve chvíli, kdy se váš miláček začne za své jednání omlouvat. Veškerá ostrá slova, která jste měli na jazyku, vás přejdou. Pak ho vezmete do náruče a začnete ho utěšovat.

Panna

Představa osudového partnera, s nímž prožijete celý svůj další život, narazí na realitu. Člověk, který se tváří, jako by jím moc rád byl, nemá ve skutečnosti ve svém životě zdaleka takové jasno, jak se vám snaží namluvit. Momentálně si líže rány z předchozího rozchodu - a vás má především na to, abyste mu vylepšili porouchané sebevědomí a vytáhli ho z nejhoršího.

Váhy

Opravdu není důvod, abyste se doma hádali o peníze. Když dáte hlavy dohromady, určitě vymyslíte způsob, jak si dopřát všechno, co potřebujete a ještě nějakou tu korunu ušetřit. Nejvíc však ušetříte tím, že se budete věnovat jeden druhému. Za večer, kdy se budete doma s plným nasazením věnovat jeden druhému, v konečném součtu neutratíte ani korunu!

Štír

Svému miláčkovi se věnujte zejména v pondělí. Potom už na to nebudete mít zdaleka tolik času ani energie, jak jste si představovali. V úterý odpoledne se Slunce přesouvá do vašeho sektoru práce, což pro vás znamená spoustu nových profesních úkolů. Naštěstí máte doma člověka, který chápe, že pracovat se musí a v rámci svých možností vám vychází vstříc.

Střelec

O lásku se bát nemusíte. Obávat byste se však naopak měli toho, že se o vašich ctitelích dozví váš miláček. Ten to pak nenechá ani bez povšimnutí, ani bez komentáře. Naštěstí máte Merkura spolu s Venuší ve svém sektoru romantiky. S jejich pomocí mu dokážete věrohodně vysvětlit, že vás podezírá neprávem, protože vy nikoho jiného kromě něj v hlavě ani v srdci nemáte.

Kozoroh

O věrnost svého miláčka se sice můžete bát, ale je to zbytečná ztráta času. Z hlediska taktiky a strategie by bylo daleko lepší, kdybyste se místo zbytečného podezírání věnovali spíše rozvíjení toho pozitivního, co mezi vámi je. O tom, že miláček, který se těší domů, nemá potřebu poletovat někde jinde a navíc i s někým jiným, nepochybujte. Opravdu to tak je.

Vodnář

Vaše obvyklá mlčenlivost mizí a z vás se stává velice vtipný, příjemný a navíc i záviděníhodný společník. Navíc se můžete těšit na pozitivní odezvu, kterou na vaše slova miláček zareaguje. Zejména ve čtvrtek a v pátek byste se měli za všech sil snažit, aby mezi vámi nezavládla nuda. Ta totiž váš vztah momentálně ohrožuje ze všeho nejvíce...

Ryby

Po měsíci, kdy jste se na nic jiného než na lásku a z ní vyplývající zmatky, nemohli soustředit, i kdybyste opravdu chtěli, přijde změna. Miláček po vás k vašemu překvapení přestal vyžadovat vyznání lásky a začal se bavit o záležitostech, které se týkají praktického života. Proti nápadům, s nimiž přijde, nic nenamítáte. Zaprvé jsou zajímavé a zadruhé jsou důkazem toho, že s vámi i pro budoucnost počítá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA