Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 14. týden (2.4.2018 - 8.4.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jde o dost náročný týden, oba toho máte v práci až nad hlavu a navíc musíte řešit záležitosti, které se týkají rodičů. O víkendu bude sice zhruba hotovo, ale to zase budete tak unavení, že vám bude zatěžko i mluvit.

Býk

Svými známostmi se před ním raději moc nechlubte. Bude lepší, když si počkáte na vhodnou příležitost a pak mu to napálíte tak, aby konečně pochopil, že vás má proč obdivovat.

Blíženci

Nad tím, co vám řekne, mávněte rukou. Už dávno víte, že Beran je sice horká hlava, ale že vás má opravdu rád - i když to dává najevo způsobem, který se vám nezamlouvá.

Rak

Jeho kontakty raději neřešte. Museli byste přiznat, že se vám lidi, kteří se kolem něj motají, připadají divní a jsou vám tak trochu podezřelí.

Lev

Občas vás zdržuje, občas vás rozčiluje. Přesto však přiznáváte, že život, který jste trávili před tím, než se objevil, byl daleko nudnější, než je ten nynější.

Panna

Když ho poprvé uvidíte, bude to bomba. Najednou zjistíte, že člověk, jehož jste si vysnili, může existovat ve skutečnosti-bBude to velice pozitivní zjištění...

Váhy

Na to, že na vás spoléhá on, jste si zvykli. V tomto týdnu však zjistíte, že s vaší pomocí stejně samozřejmě počítají i jeho příbuzní a kamarádi.

Štír

Vypadá to, že se přehodily role. Zatímco vy přemýšlíte o boji, Beran vám vysvětluje, že to přeháníte, a že máte jít cestou kompromisu a vzájemné dohody.

Střelec

Jeho rozhodnutí neomlouvejte. Můžete ho mít sice rádi, ale přesto je vám jasné, že v poslední době dělá víc chyb, než je zdrávo.

Kozoroh

Patří k lidem, kteří jdou do konfliktu, i když nemusí. Následně pak přijde za vámi a začne prosit, abyste mu poradili, jak se s lidmi, s nimiž se pohádal, může zase smířit.

Vodnář

Na to, co přijde, jste sice připravení, ale přesto máte pocit, že to mohlo ještě chvíli počkat. Naštěstí máte vedle sebe Berana, který v takové chvíli dokáže myslet za sebe i za vás.

Ryby

Všechno se motá kolem zdraví. Beran se musí smířit s tím, že se do něj občas musí i finančně investovat a vy mu musíte vysvětlit, že to jinak nejde.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA