Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 5. měsíc (1.5.2016 - 31.5.2016)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Když se nad sebou zamyslíte, dojde vám, že jsou věci, k nimž musíte přistupovat jinak, než dosud. Rozhodněte se pro životní restart, bez kterého to nejde. O tom, že ho opravdu potřebujete, však musíte přesvědčit partnera, který má pocit, že váš dosavadní život byl dost dobrý a nic se měnit nemusí. Přesvědčíte ho o své pravdě, nebo dovolíte, aby on přesvědčil vás?

Býk

Práce, která se vám nabízí, sice na první pohled vypadá jako ztělesnění všech vašich snů - ale přesto nebo právě proto by byla opatrnost na místě. Než se rozhodnete, že to v novém prostředí zkusíte, měli byste objevit někoho, kdo v dané firmě pracoval nebo pracuje, a trochu s ním pohovořit. Pokud se s vámi nebude chtít bavit, je jasné, že tam něco v pořádku nebude.

Blíženci

V mládí vás hlídali rodiče, teď se role obrátily. Je potřeba, abyste na ně (či spíše na starší příbuzné vůbec) dohlédli a zabránili jim v rozhodnutích, které by mohly negativně poznamenat jejich finanční rovnováhu. Pokud přijdou s tím, že chtějí změnit dodavatele plynu nebo investovat do vlněných dek, které pomáhají ode všech neduhů, musíte jim to rozmluvit!

Rak

Náhoda hraje ve vašem životě aktuálně podstatně větší roli, než by se vám zamlouvalo. Nejde však o to, že byste měli vzdát veškeré pokusy o aktivní ovlivnění dalšího průběhu svého života, ale o to, že při sebelepší přípravě může nastat chvíle, kdy se váš osud obrátí zcela jinam v důsledku události, kterou jste nemohli předvídat a tedy se na ni připravit.

Lev

Trpělivost byste sice moc potřebovali, ale nějak vám schází. Uvědomíte si to ve chvíli, kdy doma vyvoláte z naprosto nicotného důvodu hádku. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který si je vědomý své ceny, a podobné jednání vám nestrpí. Nejdříve budete trochu vyvedení z míry, ale pak si uvědomíte, že někoho, kdo vás v pravý čas zarazí, jste až dosud hledali marně.

Panna

Kromě jiného vás čekají zásadní rodinné změny. Pokud jste ve věku, kdy by se z vás mohli stát rodiče, je možné, že se vám přihlásí nová ratolest. Pokud jste trochu starší, můžete se těšit na partnera, kterého vám představí vaše děti - a pokud máte ještě o pár let navíc, můžete se těšit na roli babičky nebo dědečka. V každém případě však jde o měsíc plný pozitivních rodinných překvapení.

Váhy

Zatímco vy ze všeho nejvíce toužíte po klidu, který vám umožní, abyste si dali dohromady myšlenky, a rozhodli se, kudy dál, váš partner má dojem, že se ve vašem životě nic neděje a rozhodne se, že vás k aktivitě prostě přinutí. Nejdříve moc nadšení nebudete, ale když se od něj necháte o víkendech vytáhnout do přírody, sami uznáte, že to vůbec není špatné.

Štír

Opravdu nejste na světě proto, abyste neustále hlídali dospívající či už přímo dospělé děti a bránili jim v nerozumném jednání. Ve chvíli, kdy vám dojde, že z výchovných důvodů bude podstatně lepší, když je necháte, aby dělaly své vlastní chyby a taky se z nich poučily, můžete otevřít šampaňské, protože jste právě složili rodičovské zkoušky na výbornou.

Střelec

Kromě práce, jíž se věnujete naplno, potřebujete i odpočinek, který v poslední době zásadně zanedbáváte. Navíc by bylo dobré, kdybyste si alespoň občas dopřáli nějakou tělesnou aktivitu. Nejde o lámání rekordů! Když vám dítě vysvětlí, že je to na lezecké stěně skvělé a vy byste to mohli zkusit taky, nevymlouvejte se, ale vylezte nejdříve z domova a pak na stěnu.

Kozoroh

Domácí hádky spolehlivě zajistí vaše touha mít všechno co nejnovější a dokonalé. Ve chvíli, kdy partnerovi sdělíte, že nutně potřebujete nový mobil, protože ten, který máte od Vánoc, vám už nestačí, čekejte bouřku, proti které je tichomořské tsunami jen lehkého větru váním. Opravdu chcete takový kravál riskovat, nebo se rozhodnete, že tentokrát v požadavcích polevíte?

Vodnář

Jde o měsíc, který je ve vašem případě velice příznivý pro zásadní životní rozhodnutí s dlouhodobým dopadem. Pokud usoudíte, že vám tam, kde nyní pobýváte, štěstí nekvete, máte spoustu šancí, abyste se přestěhovali tam, kde to bude po všech stránkách příznivější. Partnera přemlouvat nemusíte, protože ten touží po změně vzduchu snad ještě víc než vy.

Ryby

V práci počítejte se zmatky, které jste nezavinili, ale které vám budou zbytečně komplikovat život. Místo práce se totiž převážně intrikuje. Zásadně by vám to nevadilo, protože vás to nezajímá, ale vadí vám, že se vás soupeřící kliky snaží přetáhnout na svou stranu, což vás připravuje o pohodu a klid. Musíte odolat, protože jinak budete naštvaní na všechny, sebe nevyjímaje...

Předchozí měsíce


    Horoskop na tento týden

    [%TITLE%] [%TEXT%]


    Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
    Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
    Vytvořilo studio EDVENS MEDIA