Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 21. týden (22.5.2017 - 28.5.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud jste sex nestihli o víkendu, nic se neděje! Můžete ho s úspěchem dohnat buď v pondělí, nebo v úterý ráno. Nejpříznivější čas by byl v pondělí kolem půl třetí odpoledne. Luna ve vašem znamení se setkává s Venuší a vy po všech stránkách fungujete jako milenci snů. Opravdu nevymyslíte něco, co by vám dovolilo, abyste se ztratili z práce a místo toho doma upevňovali své partnerství?

Býk

Jakmile o vás někdo projeví zájem, zvážíte všechny možnosti, které vám tento návrh skýtá, a pak se raději stáhnete. Obvykle moc zlomyslní nebýváte, ale v tomto týdnu máte z dráždění opačného pohlaví a jeho následného odkopnutí vyložené potěšení. Možná byste se sami sebe měli zeptat, co vás k takovému jednání vede, a popřemýšlet, zda si jím nezavíráte dveře k nalezení člověka, s nímž vám bude dobře v posteli i jinak.

Blíženci

I když jste upovídaní a otevření ohledně všeho, co se ve vašem životě děje, jsou záležitosti, ve kterých byste se měli brzdit. Pokud začnete s kamarády až příliš otevřeně probírat svůj erotický život, můžete vzít jed na to, že se to vašemu miláčkovi donese a že se naštve. Výsledkem může být stav, kdy místo erotického života, který má svá plus i mínus, budete zápasit s nedobrovolným, ale o to trvalejším celibátem.

Rak

Sobotní odpoledne a neděle, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete využít nejen pro to, abyste zkvalitnili svůj erotický život, ale i k tomu, abyste si udělali čas a konečně vyslechli to, co vám miláček už dávno chce říct. Jen tak zjistíte, že netouží ani tak po tom, abyste se v erotice snažili, ale chce, abyste se nechali dobývat a zase jednou mu dopřáli pocit vítěze, který získá to, po čem dosud marně toužil.

Lev

Pokud si myslíte, že partnerovu erotickou výkonnost povzbudíte předstíranou nevěrou, měli byste si to ještě jednou rozmyslet. Když váš partner objeví něco, co mu dokazuje, že jste někde ujeli, nepočítejte s tím, že se okamžitě svlékne a začne vás tahat do postele. Daleko pravděpodobnější je scénář, kdy vám sdělí, že je rád, že někoho máte, protože on chce už dávno odejít, a neudělal to jen proto, aby vám neublížil.

Panna

Ve čtvrtek, kdy ve vašem sektoru profesní ctižádosti probíhá novoluní, se chovejte opatrně, obezřetně, a hlavně tak, abyste nenarazili. Ve chvíli, kdy se kolem vás začne motat váš nadřízený, se zatvařte unaveně a vysvětlete mu, že byste sice moc rádi, ale protože jste z milostné noci se svým partnerem celí zničení, nic z toho nebude. Šéf se stáhne a vy se spokojeně vrátíte domů a do náruče svého miláčka.

Váhy

Je zbytečné, abyste lásku svého miláčka posilovali tím, že budete kvůli němu vytvářet kulinární zázraky. Týká se to hlavně víkendu, kdy byste naopak měli domácí práce přehodit na něj a sami se věnovat tomu, co posílí vaši kariéru. Pokud byste mu však za odměnu slíbili sex v podobě, kterou po vás dosud marně vyžadoval, mohlo by to být oboustranně přínosné.

Štír

Hlavně nedejte na to, co se povídá, a ohledně lidí i události se řiďte jenom svými vlastními zkušenostmi. Ve chvíli, kdy se vám do postele začne vnucovat někdo, o kom se mluví jako o skvělém milenci (a kdo si to sám o sobě navíc i myslí), nepropadejte ani nadšení, ani panice. Jakmile si dotyčného vyzkoušíte, zjistíte, že to, co se o něm říká, mohlo být sice před desítkou let pravda, ale teď už je to jen odvanutá vzpomínka.

Střelec

To, že má váš kamarád v erotickém životě problémy, je sice smutné, ale raději s tím nic nedělejte. Je docela možné, že dotyčný využije čtvrtečního novoluní, které se odehrává ve vašem partnerském sektoru, a požádá vás, abyste mu poskytli erotickou první pomoc a zároveň ho naučili, jak se v posteli chovat. Vyhovíte mu nebo mu jasně řeknete, že jako lektor erotických kurzů fungovat odmítáte?

Kozoroh

Váš smysl pro humor je uznávaný, ale přesto jsou věci, ze kterých byste si legraci dělat neměli. Když si začnete ve společnosti dělat legraci ze svého miláčka a jeho erotických talentů, nečekejte ve vztahu vylepšení, ale naopak silné zahuštění atmosféry. Pokud budete chtít s miláčkem sexuální vztahy udržet, bude vás to stát spoustu proseb a výsledek bude přesto nejistý. Chcete to riskovat?

Vodnář

Za současného postavení hvězd můžete klidně získat hrdý titul erotického přeborníka a sexuálního atleta. V této disciplíně momentálně kralují zejména dámy. Ve čtvrtek, kdy se ve vašem sektoru romantických lásek odehrává novoluní, jsou schopné utahat několik milenců, posléze usoudit, že ani jeden z nich za nic nestojí, a sáhnout po vibrátoru s tím, že jsou chvíle, kdy je technika lepší.

Ryby

Přes týden máte práce tolik, že to s erotikou moc valné nebude. Pokud se však ve zdraví dožijete víkendu, kdy je Luna v Raku a tím i ve vašem sektoru romantických lásek, svou erotickou nápaditostí příjemně překvapíte jak sebe, tak partnera. Nakonec oba usoudíte, že vám celotýdenní půst udělal moc dobře, a slíbíte si, že si to někdy zopakujete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA