Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 08. týden (20.2.2017 - 26.2.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pro svého miláčka děláte neskutečně mnoho, ale dejte si pozor, abyste toho pro něj nedělali až moc. Týká se to hlavně pondělí, kdy je Luna ve Střelci a kdy jednáte velkoryseji, než je rozumné. Pokud váš drahý provede něco, co jemu i vám zkomplikuje život, měli byste mu to na rovinu říct. Když se budete tvářit, jako by se nic nedělo, ničemu tím neprospějete.

Býk

Nehádejte se, protože to opravdu nemá smysl. Všechno, co vás rozčiluje a otravuje, se najednou samo od sebe vyřeší v neděli, kdy se Merkur z Vodnáře přesune do Ryb, a kdy najednou pochopíte skutečné motivy jednání svého miláčka. Skoro se až zastydíte, že vám lezl na nervy, a slíbíte si, že si během dalšího soužití nejdříve necháte všechno vysvětlit, a rozčilovat se budete až potom.

Blíženci

Výbuchy vášní nečekejte, protože nepřijdou. Můžete se ale těšit na ničím nerušenou partnerskou pohodu, kdy si s miláčkem konečně popovídáte o tom, co vás oba zajímá, ale co jste dosud neměli čas probrat. Stačí jen trocha námahy, abyste našli společnou řeč a rozplánovali si další život tak, abyste byli oba spokojení, a ani jeden neměl pocit, že jen ustupuje.

Rak

Od začátku týdne budete zápasit s náladou, kterou nelze označit jinak než jako bojovou. Vliv nastupující konjunkce mezi Marsem a Plutem stoupá, a vy máte co dělat, abyste se chovali alespoň trochu normálně. Dejte si pozor, abyste miláčkovi pod jejím vlivem nevynadali za to, za co ani náhodou nemůže, a ještě se netvářili jako člověk, který na to má plné právo, protože o jeho pravdě se přece nepochybuje.

Lev

Využijte šance na příjemný večer ve dvou! Můžete ho uskutečnit buď v pátek nebo v sobotu, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, a kdy i rodičům malých dětí naskytne hlídání, jehož nelze nevyužít. Pokud konečně získáte pár hodin, které můžete trávit ve dvou, nekazte si je tím, že budete probírat normální provozní záležitosti domácnosti, a na to, co se týká vás dvou, vůbec nedojde řeč.

Panna

Zejména v neděli, kdy se Merkur těsně po půlnoci přesune do vašeho partnerského sektoru, se těšte na opravdu náročné chvíle. Počítejte s tím, že vám do vašeho partnerského vztahu začnou mluvit lidé, kterým do toho nic není. Jejich argumenty na vás nezaberou a k rozchodu vás nepřesvědčí, ale přesto byste měli uvažovat, zda v nich přece jenom není trocha pravdy.

Váhy

Z toho, že vám jistá dřívější láska nevyšla, nemusíte být ani trochu smutní! Když teď dotyčného uvidíte, nebudete sami vědět, zda byl tak protivný už dřív, a vy jste to jenom neviděli, nebo zda se během doby, kdy jste ho neviděli, tak rozvinul. V každém případě však budete rádi, že jste se ho včas vzdali, a budete vděční za miláčka, kterého máte doma.

Štír

Děje se toho hodně, ale spousta věcí jde naštěstí mimo vás. Po tom, co vidíte kolem sebe, jde tiše, neokázale a hlavně hluboce vděční za klid a pohodu, o kterou se vám stará Slunce z Ryb. Po miláčkovi ani po sobě nevyžadujete nemožné, a jste moc rádi, že dostanete alespoň něco. Navíc máte partnera, který požadavky na vás nepřehání a s nímž se cítíte neobyčejně dobře.

Střelec

Pokud chcete od partnera získat něco, o čem dosud nechtěl ani slyšet, moc času na rozmyšlenou nemáte. Je potřeba, abyste si v pondělí přichystali nenapadnutelné argumenty, které pak v úterý večer položíte na stůl. Využijete tak trigonu mezi Merkurem a Jupiterem. Ten v lidech aktivuje velkorysost a vašeho miláčka donutí, aby svůj stín buď překročil nebo se o to alespoň pokusil.

Kozoroh

Nezdá se vám, že by si váš až příliš klidný, předvídatelný a vyrovnaný život zasloužil alespoň nějaké malé změny? Zkuste se na sebe i na partnera podívat novýma očima a do vašeho vztahu vnést alespoň trochu vzruchu. Energicky vystupte proti obvyklému víkendovému programu, a místo něj vymyslete něco zajímavějšího. Miláček bude nadšený a užijete si to i vy!

Vodnář

Stačí trocha fantazie, aby se z vašeho dosud naprosto obyčejného života stal nepředstíraný ráj. Je jenom potřeba, abyste se překonali a k tomu, co jste dosud dělali jen jediným vyzkoušeným způsobem, bez obav přistoupili jinak. Miláček bude spokojený, protože z vašeho vztahu zmizí nuda, a vy nadšení, protože zjistíte, že vás vztah obohacuje daleko víc, než jste si dosud mysleli.

Ryby

Na partnera máte díky vlivu Slunce ve vlastním znamení podstatně méně času než obvykle, ale to je velice dobře. Na svého životního druha totiž netlačíte, necháte ho, aby se volně rozhodoval, a když se už rozhodne, jeho názor nekritizujete. Výsledkem je uvolněná atmosféra a vylepšené vztahy. Navíc jste si oba jistí, že milujete a jste milováni, což taky není k zahození!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA