Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 44. týden (30.10.2017 - 5.11.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Hlavně si musíte přiznat, že by vás pohodlí a klid, vyplývající z vyrovnaného vztahu vlastně ani nebavil. Uvědomte si to dřív, než začnete miláčkovi vyčítat přehnanou vášnivost a to, že vás pořád jenom provokuje. Týká se to zejména středy a čtvrtka! Luna je ve vašem znamení a vy si najednou uvědomíte, že nuda by byla pro váš vztah jednoduše smrtelná.

Býk

Všechno, do čeho se pustíte spolu, vás baví i naplňuje. Najednou si uvědomíte, že s miláčkem po boku je vám dobře i na hřbitově, kam se spolu nejednou vypravíte. Váš vztah navíc funguje naprosto jinak, než vztahy vašich přátel. Na rozdíl od nich pro vás není mlčení testem, zkouškou ani nepříjemností, ale naopak si v něm vychutnáváte pocit hluboké sounáležitosti, odevzdanosti a lásky.

Blíženci

Když se vám někoho přes veškerou snahu nedaří zaujmout, natož sbalit, měli byste se konečně podívat pravdě do očí. Pokud si uvědomíte, že je zbytečné, abyste ztráceli čas na člověka, s nímž se evidentně míjíte, bude to vynikající. Když vás však napadne, že to ještě jednou zkusíte, můžete pozdější vývoj událostí vyčítat pouze a jenom sami sobě.

Rak

V životě svého partnera hrajete momentálně několik velmi důležitých rolí. Obdivujete ho jako svůj idol, užíváte si jeho schopností milence, staráte se, aby mu bylo po všech stránkách dobře, a ještě dohlížíte na jeho hospodaření. Na jednu stranu se sice v jeho životě stáváte nepostradatelnými, ale na druhou riskujete, že ve vás přestane vidět partnera a začne vás vnímat jen jako užitečný zařizovací předmět v domácnosti.

Lev

Krásný víkend, po kterém jste oba tak toužili, narazí na realitu. Kdybyste se už v pátek tak úplně necítili, uděláte dobře, když veškerý program zrušíte. Hrozí, že sobotní úplněk v Býku vaše zdravotní potíže ještě zesílí a opravdu vás zažene do postele. Toho, že by miláček kvůli zkaženému víkendu vrčet, se bát nemusíte. Pochopí, že vám opravdu není dobře, a dokonce se o vás bude i starat.

Panna

I když máte miláčka rádi, jsou chvíle, kdy musíte sebrat veškerou trpělivost a k vlídnosti se hodně přemlouvat. Momentálně stačí, když vám řekne, že něco nemáte nosit, protože jste na to už přece jen v letech, a doporučí vám to, co by se zdálo usedlé i vašim prarodičům. On sice tvrdí, že to dělá z lásky, ale vám je jasné, že je za tím spíš žárlivost a strach z vaší přitažlivosti.

Váhy

Když vám připadá, že k vám kamarádi vašeho partnera chodí jako domů a taky se u vás jako doma chovají, nepředstírejte, že vám to nevadí. Dejte najevo své pocity a emoce a vyčistěte tak vzduch. S překvapením zjistíte, že váš výbuch miláčka nejenže nenaštval, ale že po něm váš sexappeal v jeho očích jenom vzrostl!

Štír

Když miláček přijde s tím, že by šel pracovat do zahraničí, dostane vás do vážných vnitřních rozporů. Na jedné straně je vám jasné, že by tam měl podstatně vyšší výdělky, na druhé si dobře uvědomujete, že daleko vyšší by bylo i pokušení úletu s opačným pohlavím, před nímž ho tady chráníte. Nakonec však převládne energie úplňku v Býku a vy mu dáte své požehnání.

Střelec

Jsou chvíle, kdy si i vy musíte přiznat, že na některé věci sami vlastními silami nestačíte. Do hádek, které s partnerem vedete, jste se oba zamotali tak, že se už rozumně domluvit nedokážete. Když miláček přijde s tím, že byste spolu mohli zajít k rodinnému negociátorovi a požádat ho, aby s vámi pracoval, neodmítejte. Je to opravdu dobrý nápad!

Kozoroh

Nejdůležitější roli hraje ve vašem vztahu to, co byste vy sami hodnotili jako nepodstatné maličkosti. Když miláčkovi začnete vysvětlovat, co všechno pro něj hodláte udělat, a co vás to bude stát, zůstane k vašemu překvapení naprosto chladný. Když ale po návratu z práce vytáhnete čokoládu, kterou jste mu cestou domů koupili u stánku, bude jeho nadšení upřímné a nepředstírané.

Vodnář

V pátek a v sobotu, kdy jste pod vlivem Luny z Býka, se pokud možno sami na sebe podívejte objektivně. Když chcete na svého miláčka žárlit, je to sice pochopitelné, ale vy tím hodně riskujete. Nezapomeňte, že vás partner je stejně svobodomyslná povaha jako vy sami! Když se opravdu naštve, usoudí, že když už ho podezíráte, musí udělat něco, abyste ho nepodezírali neoprávněně.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, musíte lásce věnovat daleko více pozornosti, než jste zvyklí. To, že takové myšlenky odmítáte, vám stejně není nic platné. Problémy, které neřešíte ve dne, se projeví v noci. Sny, které se vám na toto téma zdají, jsou neobyčejně barvité a vy se jimi zabývat musíte i v případě, kdy se vám ani trochu nechce.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA