Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Měsíční horoskop lásky - na 6. měsíc (1.6.2016 - 30.6.2016)

Měsíční horoskop lásky vám přináší inspiraci, jak prožít další dny. Chcete vědět, zda na vás někde nečeká láska? Horoskop vám napoví, zda následující měsíc prožijete v rodinném kruhu anebo se budete porozhlížet po něčem “zajímavějším”. Naše horoskopy na měsíc vám napoví jaké jsou vaše naděje, abyste to pozitivní využili k vašemu prospěchu.

Beran

Jste spokojení a jenom si přejete, aby vaše pohodové rozpoložení trvalo co nejdéle. O zajímavé zážitky v citové oblasti se vám postará někdo, kdo si uvědomuje, jak moc potřebujete lásku. O tom, že vám ji hodlá poskytnout velice štědrou rukou, vás nenechá na pochybách a vy se moc rádi necháte přesvědčit. Přesto bude lepší, když si to zatím necháte pro sebe.

Býk

Slovy obvykle neplýtváte, ale teď prožíváte měsíc, kdy musíte jazyk důsledně držet za zuby. Když budete miláčkovi svou lásku projevovat víc, než je zdrávo, usoudí, že mu ji vnucujete a tím ho omezujete. Pak je jen logické, že se všem projevům vašich citů začne soustředěně bránit, a ani ho nenapadne, že tím přichází o něco, co by jeho život nesporně obohatilo.

Blíženci

Zásadní životní debaty, které musíte se svým miláčkem vést, sice nemusí být příjemné, ale dál se jim vyhýbat nemůžete. Pokud je budete i nadále odkládat, riskujete potíže, které by mohly harmonii vašeho vztahu zásadně ohrozit. Partner nepochopí důvody vašeho jednání, usoudí, že je mezi vámi propast, a začne přemýšlet, zda nemá novou životní lásku hledat jinde.

Rak

Ve vašem případě platí, že kdo si počká, ten se dočká. Začátek června nebude sice v tom, co se lásky týče, nikterak oslnivý, ale už 18. červen obrátí situaci k lepšímu. Venuše, která vstoupila do vašeho znamení, svou energii harmonicky spojí s Marsem ve Štíru. Vám se vrátí sebevědomí, přestanete poslouchat to, co říká partner, a začnete dělat to, co chcete sami.

Lev

To, co se v partnerově životě aktuálně děje, není sice bůhvíjaké štěstí, ale taky to není žádná tragédie. Berte to jako test, který vás nutí, abyste dokázali, že si umíte stát bok po boku i ve chvílích, kdy se vám moc nedaří. Když bez řečí převezmete část partnerových domácích povinností a tím poskytnete prostor, v němž může své problémy řešit, bude vám moc vděčný.

Panna

Když se kolem vás nikdo nemotá, je to k vzteku, ale když vám vesmír servíruje větší množství ctitelů, není to o nic lehčí. Na větší množství lidí, kteří se o vás budou zajímat, se těšte po 18. červnu, kdy veškerá nuda zmizí, a vy nebudete vědět, kam dřív skočit. Navíc se můžete těšit na léto, kdy vám nedostatek přízně opačného pohlaví v žádném případě nehrozí.

Váhy

Na nic nečekejte. Uvědomte si, že Venuše je na vaší straně pouze do 17. června, a snažte se jejích darů využít, dokud to jde. Jde o dny, kdy můžete bez výčitek svědomí všechno odložit a aktivitu věnovat práci na vztahu a jeho zkvalitnění. Když navíc partnerovi dokážete vysvětlit, že nad dalším vývojem vaší lásky má přemýšlet i on, bude život rázem krásnější.

Štír

Je potřeba, abyste s partnerem vytvořili tým, který funguje bez ohledu na to, co se kolem něj děje. V další etapě byste si měli uvědomit, že opravdu nemusíte zvládat všechno sami. Bez obav se partnera zeptejte, co si o tom, co se kolem vás odehrává, myslí. Jeho názor se sice od toho vašeho liší, ale zároveň vám ukáže východisko, které by vás nikdy nenapadlo.

Střelec

Na to, že mezi vámi a partnerovými rodiči jsou rozpory, jste si už zvykli. V nezáviděníhodné situaci se však ocitl váš životní souputník, který si musí vybírat mezi tím, co považujete za rozumné vy, a tím, co po něm vyžadují rodiče. Na začátku měsíce moudře mlčte, ale pak mu vysvětlete, že jsou věci, které by si měl bez ohledu na rodiče i na vás rozhodovat sám.

Kozoroh

Měsíc probíhá v pohodě a vy se nemáte čeho bát. Nejdůležitějším dnem je však nepochybně 26. červen, kdy Jupiter uzavírá trigon s Plutem, což ve vašem partnerství způsobí zásadní pozitivní změny. Díky energii tohoto aspektu pochopíte, že partner je svéprávný, a přestanete ho ovlivňovat, zatímco jemu dojde, že by mohl nad vašimi slovy alespoň občas přemýšlet.

Vodnář

Mysleli jste si, že svého miláčka znáte? Chyba! Znáte ho sice docela dobře, ale přesto jsou věci, jimiž vás překvapí a dokonce vyvede z míry. Tentokrát přijde s něčím, co myslí dobře, ale čím vám slušně zkomplikuje život. V takové chvíli je potřeba, abyste zachovali chladnou hlavu a miláčkovi dali najevo, že to byl z jeho strany vlastně naprosto geniální nápad.

Ryby

Planetární postavení se změnilo a vám je na světě opět krásně. Nejpříznivější planetou je Mars, který se vrátil do Štíra. Pokud budete jen trochu chtít, dokážete s jeho pomocí definitivně vyřešit všechny staré rozpory. A když ještě změníte chování k partnerovi tak, abyste s ním jednali stejně laskavě jako s lidmi, s nimiž nemáte nic společného, bude to dokonalé!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA