Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 56. den (26.2.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Počítejte se značnou proměnou nálad nejen svých, ale i svého okolí. Hlavně kolem poledne se snažte nereagovat. Je to po všech stránkách bezpečnější.

Býk

Klidně se pusťte do obhajoby svých názorů. Hladně dopoledne mluvíte tak, že o jejich kvalitě dokážete přesvědčit i ty, co vám dosud nevěřili.

Blíženci

Všechno dotahujete na poslední chvíli. Nakonec to sice zvládnete, ale sami sobě slavnostně slíbíte, že si pro příště dáte větší časovou rezervu.

Rak

Díky harmonické Luně navážete kontakt s velice užitečnými lidmi. Odpoledne si však dejte pozor, abyste to s požadavky, které na ně máte, nepřehnali.

Lev

Hlavně si neříkejte, že je všechno špatně. Není to zdaleka tak divoké, jak to vypadá. Večer se situace podstatně vylepší a vy se zase začnete smát.

Panna

Informace shánějte všude, kde se dá. Obvykle klepy z chodeb a z kuchyněk tak trochu opovrhujete, ale dnes je musíte nejen vyslechnout, ale i zpracovat.

Váhy

Vyberte si, co pro koho uděláte! Když budete kvůli vrozené laskavosti chtít vyhovět všem, riskujete, že se na vás nakonec všichni jen pekelně naštvou.

Štír

Hlavně si už ráno vyberte to, čemu se budete věnovat. Daří se vám všechno, takže je potřeba, abyste věnovali aktivitu tomu, na čem vám opravdu záleží.

Střelec

Životní zkušenosti jsou bohužel nepřenosné. Můžete sice mluvit jako kniha, ale když se vaše ratolesti rozhodnout jít svou cestou, nic s tím nenaděláte.

Kozoroh

Máte zásadní šanci zvrátit svůj život k lepšímu. Je jen potřeba, abyste pochopili, že to za vás nikdo neudělá a pustili se do toho hned a sami.

Vodnář

Nějaké zásadní štěstí nepřijde. Když se však podíváte na okolí, musíte zkonstatovat, že jste vlastně šťastní, protože byste na to mohli být daleko hůř.

Ryby

Práci odložte! Láska a city obecně jsou daleko důležitější! Člověk, o nějž se pokusíte, se sice může snažit, ale nakonec vám stejně neodolá.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA