Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 109. den (20.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Všechno se vrací do starých kolejí. Vám se to ani trochu nezamlouvá. Je vám jasné, že změny, na které jste se tak těšili, se odkládají do nedohledna.

Býk

Slunce se ve vašem znamení ještě ani pořádně neohřálo a všichni se už ptají, jak a kdy budete slavit narozeniny. Hlavně neříkejte, že ještě nevíte...

Blíženci

Slunce vstupuje do Býka a vy se musíte připravit na nové podmínky. Všichni se chtějí bavit o penězích a majetku, a jen se diví, že vás to nezajímá.

Rak

Ukáže se, že některé věci jsou jinak, než to dosud vypadalo. Jakmile to zjistíte, zatrubte k ústupu. Kdybyste se navíc i omluvili, bude to super.

Lev

Vstup Slunce do Býka vás moc nepotěší. V práci mají pocit, že jste nevytížení. Na víkend vám zlomyslně dají materiály k prostudování a opoznámkování.

Panna

Hlavně se s nikým zbytečně nesrovnávejte. Vedlo by to k situaci, kdy byste měli komplexy kvůli člověku, který vám objektivně nesahá ani ke kotníkům.

Váhy

Nabídky na schůzky jen prší. Domluvte si na podvečer procházku na nějaké opravdu zajímavé místo. Co kdybyste tak zašli do botanické zahrady?

Štír

Vstup Slunce do vašeho partnerského sektoru vás vyloženě potěší. Miláček se přestane za své city stydět a začne je projevovat tak, jak to máte rádi.

Střelec

Slunce se dostává do Býka a vy toho máte až nad hlavu. Šance na rychlé vyřízení vašich záležitostí se snížily, a na to pomalé vám chybí trpělivost.

Kozoroh

Počítejte s romantickými potřebami svého miláčka. Když vám navrhne večerní procházku, netvařte se nasupeně, ale naopak mu vysvětlete, že se těšíte.

Vodnář

Trvejte na tom, aby se věci pojmenovávaly jasně a aby se jednalo přímo. Na obezličky a rafinované strategie nemáte dost času a ani schopnosti.

Ryby

Dopoledne se zaťatými zuby vyřiďte všechny úřední záležitosti. Podaří se to. Odpoledne nechte na soukromé aktivity. Ty půjdou jako po másle.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA