Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 159. den (9.6.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna je ve vašem znamení a postará se, abyste si krásně užili víkend. Vyrazte na party nebo sami svolejte kamarády k vám domů. Bude to vynikající!

Býk

Představa, že budete s milencem šťastnější, než se stabilním partnerem, je dosti zrádná. Pokusit se o to můžete, ale patrně rychle ztroskotáte.

Blíženci

Některé věci jsou obtížnější, než se vám na první pohled zdálo. Zvládnete je, ale zaplatíte za to únavou, která vás hodně časně zažene do postele.

Rak

Všechno dělejte opatrně a s rozumem. Bude to lepší, než kdybyste se ráno pustili do desíti věcí a během dne pak zjistili, že nedokončíte ani jednu.

Lev

Kromě toho, co udělat musíte, se pusťte i do toho, co dělat chcete a co vás baví. Na výsledky, které dosáhnete, můžete být plným právem pyšní!

Panna

Představa, že s miláčkem strávíte krásnou a ničím nerušenou sobotu, dostane na frak hned ráno. U rodičů proběhne nějaká havárie a vy ji musíte vyřešit.

Váhy

Opravdu nepotřebujete nikoho, kdo vám radí, co máte dělat. Zásadní životní rozhodnutí učiníte sami a překvapené okolí s tím jen seznámíte.

Štír

Počítejte s miláčkem, který vás bude neustále popohánět. Vy jste si sice jistí, že dělá jen zbytečné dusno, ale máte rozum a necháte si to pro sebe.

Střelec

Klidně vsaďte na překvapení. To, že se vytrhnete z každotýdenní rutiny a uděláte něco jiného a zajímavého, bude pozitivní jak pro vás, tak pro rodinu.

Kozoroh

S fyzickou aktivitou to nepřehánějte. Luna z Berana vás k tomu sice nutí a miláček vyloženě provokuje, ale vy byste tomuto tlaku měli dokázat odolat.

Vodnář

Opět se přesvědčíte, že to s rodiči vašeho miláčka není lehké. Naštěstí si s partnerem všechno vysvětlíte a ještě se tomu dokážete společně i zasmát.

Ryby

Hned ráno si zapněte telefon! Kamarádi přijdou s nápadem na akci, o které jste už dlouho uvažovali, ale nějak jste se pro ni nedokázali rozhodnout.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA