Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 237. den (26.8.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Alespoň některé povinnosti byste měli vypustit. Hrozí, že budete dělat spoustu zbytečných věcí, zatímco na ty opravdu podstatné se nedostane.

Býk

Trigon mezi Sluncem a Saturnem působí jako ten nejlepší stabilizátor. Konečně víte, že jdete správnou cestou, která vám slibuje pozitivní budoucnost.

Blíženci

Úplněk v Rybách je pro vás dost náročný. Pod jeho vlivem můžete vnímat jako cílený osobní útok něco, co by vás jindy leda tak upřímně rozesmálo.

Rak

Kvadratura mezi Venuší a Plutem varuje. Dejte si pozor, abyste bez rozmýšlení nepodlehli někomu, kdo krásně mluví, ale o skutečné lásce nic neví.

Lev

Úplněk ve znamení Ryb vás nutí k opatrnosti ve všem, co se týká financí. Když nebudete nikomu slibovat ani půjčky, ani ručení, bude to nejlepší.

Panna

Trigon mezi Sluncem a Saturnem vám dovolí, abyste se i s lidmi starší generace pobavili jako rovný s rovným. Konečně si získáte jejich obdiv a úctu!

Váhy

Kvadratura mezi Venuší a Plutem může zabrzdit i vztah, který se dosud slibně rozvíjel. Stačí, abyste usoudili, že se vámi miláček pokouší manipulovat.

Štír

Úplněk v Rybách vás přinutí, abyste se zamysleli nad svým osobním životem. Nechcete do něj vnést soulad, který mu v poslední době docela dost chybí?

Střelec

Úplněk v Rybách vás provokuje ke konfrontacím, ale vy musíte odolat. Naštěstí si uvědomíte, že má panovat nedělní klid a zachováte se rozumně.

Kozoroh

O děti nemějte strach. Když s nimi začnete vážně mluvit, s údivem zjistíte, že to mají v hlavě srovnané daleko víc, než jste to v jejich věku měli vy.

Vodnář

Úplněk ve vašem sektoru financí funguje velice slibně. Obvykle sice nesázíte, protože to považujete za vyhazování peněz, ale teď musíte názor změnit.

Ryby

Na nic si nehrajte. Byla by to zbytečná ztráta času. Nejdříve si uvědomte, co chcete. Pak to představte partnerovi jako něco, o čem se nediskutuje.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA