Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 297. den (25.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když se váš partner pro něco rozhodne, berte to jako něco, do čeho mu nemáte právo mluvit. Dovolte mu, ať jedná po svém a ať si dělá i své chyby.

Býk

Lidi kolem sebe pozorujte, ale jejich jednání nijak nekomentujte. Nedopadlo by to dobře. Při posuzování jejich jednání byste byli zbytečně jedovatí.

Blíženci

Berte vážně to, co se vám zdá. Podvědomí vás nutí, abyste začali počítat s něčím, co si zatím odmítáte připustit. Musíte zásadně změnit názor.

Rak

To, že někdo odmítne vaše návrhy, nic neznamená. Pro vás je to v podstatě štěstí. Uvolnil vám tím ruce pro spolupráci, které je daleko výhodnější.

Lev

Na poznámky, které na vaši adresu pronáší partner, nereagujte. Nedopadlo by to dobře. Kdybyste je vzali vážně, museli byste se urazit nebo naštvat.

Panna

Opravdu nejste na světě od toho, abyste někoho připravovali o iluze. Když tuto nevděčnou práci necháte na někom jiném, budete mít snazší život.

Váhy

Počítejte s tím, že vám všechno půjde pomaleji, než jindy. Práce však bude daleko důkladnější a vy se nebudete muset zdržovat opravováním chyb.

Štír

Dejte větší prostor partnerovi. V poslední době má pocit, že jste se pasovali do role rodinného lídra - a vy musíte přiznat, že má vlastně pravdu.

Střelec

Při jízdě autem si dávejte pozor na policii. Když vás chytí, bude to pokuta. Když se s nimi pokusíte diskutovat, bude to ještě o chlup horší.

Kozoroh

Pozvání na výstavy, módní přehlídky a podobné akce neodmítejte. Zjistíte, co se nosí, potkáte pár známých lidí a třeba si koupíte i něco pro sebe.

Vodnář

Všechno jde podstatně pomaleji, než by se vám zamlouvalo. Naštěstí dokážete aktivovat veškerou svou trpělivost a smířit se s tím, že musíte čekat.

Ryby

Než začnete někoho léčit z citových zranění, dobře si to rozmyslete. Mohlo by to dopadnout tak, že toho druhého vyléčíte a zranění si odnesete sami.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA