Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 94. den (5.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Novoluní ve vašem znamení vám dává šanci na nové a zajímavé začátky. Je jen potřeba, abyste se překonali, odhodlali a udělali první rozhodující krok.

Býk

O tom, co se vám v noci zdálo, byste měli důkladně přemýšlet. Novoluní v sektoru tajemství vám přináší sny, které odhalují vaši další budoucnost.

Blíženci

Kamarád, který s vámi chce mluvit, má starosti. Bylo by dobře, abyste si na ně udělali čas. Když jim neporadíte, nebudou opravdu vědět, co mají dělat.

Rak

Je docela možné, že v práci budete muset zůstat o trochu déle. Naštěstí se odpoledne neděje doma nic, co by zbytek rodiny nedokázal zvládnout bez vás.

Lev

Nehádejte se, protože to stejně k ničemu nebude. Při dnešním novoluní není čas na hádky, jimiž minulost nezměníte, ale naopak na nové začátky!

Panna

Potíže nemáte s ním, že je něčeho málo, ale naopak z toho, že je toho hodně. Když si máte vybrat ty správné tapety, bude to neřešitelný problém.

Váhy

Počítejte s tím, že váš miláček bude pod přetlakem energie. Neustále má pocit, že je potřeba něco dělat, a nechápe, že vy to vidíte trochu jinak.

Štír

V práci přijdou nečekaná překvapení. Díky posílené psychické odolnosti je zvládnete. Rozklepete se až doma, kde vám naplno dojde, co se vlastně stalo.

Střelec

Novoluní v sektoru lásky se projeví. Mnohokrát jste si říkali, že na jednu z lásek, která vám nevyšla, zapomenete. Dnes však jdete a zkusíte to znovu.

Kozoroh

Novoluní v sektoru rodiny vás může dost rozhodit. Máte pocit, že si doma neváží toho, co pro ně děláte. Myslí si, že na to mají automatické právo.

Vodnář

Pusťte se do vyřizování telefonů, které se vám od začátku týdne nahromadily. Vyřídíte tak rychle a bez problémů to, co vám dosud dělalo značné potíže.

Ryby

Rozhodnete se zásadně a od základů změnit svůj život. Těm, kterých se to týká, to oznamte stručně. Veškeré vysvětlování by bylo totálně k ničemu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA