Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 263. den (21.9.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

I když máte pocit, že se chováte zcela stejně, jako jindy, miláček to vnímá jinak. Mějte pochopení a nedělejte si z něj legraci víc, než je nutné.

Býk

Když ostatní mluví, vy poslouchejte. Všechno dohromady si dáte až večer doma a v klidu. Tam taky zjistíte, kdo vám lhal a proč to vlastně dělal.

Blíženci

Kvadratura mezi Jupiterem a Neptunem vás žene do maxima. Opravdu však chcete riskovat i tam, kde to objektivně není potřeba a kde to za to nestojí?

Rak

Pokud máte partnera ze Střelce nebo z Ryb, musíte ho hlídat. Ve své velkorysosti je schopný rozházet i peníze, které jsou určeny na něco důležitého.

Lev

Odpoledne se připravte na napjatou atmosféru. I když se do ní budete snažit zasáhnout a trochu ji zmírnit, moc velký úspěch od toho nečekejte.

Panna

Dávejte si pozor na lidi, kteří po vás něco vyžadují! Mohou se sice tvářit velice upřímně, ale jejich motivy upřímné a čestné zdaleka být nemusí.

Váhy

Večer jděte mezi lidi i v případě, kdy se vám tam vůbec nechce. Opět se ukáže, že akce, na které jít nechcete, jsou nakonec nejlepší a nejzdařilejší.

Štír

Člověka, který se vámi pokusí manipulovat, odhalíte velice rychle. Navíc mu dokážete dát najevo, že jste mu na jeho tahy přišli a že je odmítáte.

Střelec

Při kvadratuře mezi Jupiterem a Neptunem si dávejte pozor na zbytečná rizika. I když jste si jistí, že to vyjde, mohlo by to dopadnout naprosto jinak.

Kozoroh

Dojem, že vám váš miláček utíká, není tak zcela správný. Možná si jen hledá společnost lidí, kteří ho nekárají s takovou chutí, s jakou ho káráte vy.

Vodnář

To, že se na vás někdo pořád jen usmívá, jeho upřímné úmysly ještě nezaručuje. Uděláte dobře, když ho zatím budete pozorovat a hodně o něm přemýšlet.

Ryby

Při kvadratuře mezi Jupiterem a Neptunem si dávejte pozor na peníze. Zejména večer se manipulaci s hotovými penězi raději důsledně vyhýbejte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA