Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 295. den (23.10.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Slunce vstupuje do Štíra a vy si oddechnete. Konečně vás čeká klidný večer, v němž bude partner prudit daleko méně, než měl v poslední době ve zvyku.

Býk

Když se vám někam nechce, klidně si to přiznejte. To, že nehodláte další večer trávit probíráním stokrát probraných záležitostí, je přece normální.

Blíženci

Partner má pocit, že se ženete do zbytečných konfliktů. Vy však víte, že konflikt, který rozpoutáte dneska, vám v budoucnu zaručí pohodu a klid.

Rak

Slunce se večer dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky a vy se máte na co těšit. Je vám jasné, že změna v citech přijde a že bude stát za to!

Lev

Den využijte k pochůzkám po úřadech. Dopadnou podstatně lépe, než jste čekali. Navíc se můžete těšit na rozhodnutí, na které konečně dostanete papír!

Panna

To, že někomu nerozumíte, opravdu nemusí být jen vaše chyba. Je docela možné, že se dotyčný vyjadřuje právě tak, aby domluvu mezi vámi znesnadnil.

Váhy

Slunce, které večer vstupuje do vašeho sektoru financí vlastních, vám dává nové šance. S jeho pomocí dokážete peníze nejen vydělat, ale i ušetřit!

Štír

Večerní vstup Slunce do vašeho znamení vám dodá energii. Konečně se rozhodnete, že uděláte tlustou čáru za minulostí a zabojujete o lepší budoucnost.

Střelec

Vstup Slunce do Štíra vás dostane do situací, kdy musíte mlčet. Je vám jasné, že byste si zbytečnou otevřeností do života vnesli jen chaos a potíže.

Kozoroh

Vstup Slunce do Štíra znatelně odlehčí atmosféru, která kolem vás panuje. Konečně nemusíte myslet jen na práci, ale můžete si taky trochu užívat.

Vodnář

Až do večera využijte příznivé energie Slunce z Vah. Když se budete snažit najít společnou řeč se svými dosavadními odpůrci, určitě se vám to podaří.

Ryby

Večerní vstup Slunce do Štíra zásadně odlehčí domácí atmosféru. Konečně přestanete hledat ve všem problémy a začnete se propracovávat k řešením.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA