Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 313. den (10.11.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když jste už s něčím začali, měli byste to taky dokončit. Emoce, které vás nutí, abyste to co největším obloukem odhodili, musíte energicky potlačit.

Býk

Všechno, co řeknete, bere vaše okolí vážně. Dokonce se dozvíte, že několika svým kamarádům sloužíte jako vzor při řešení jejich životních problémů.

Blíženci

Když chcete a potřebujete s miláčkem něco důležitého probrat, nechte do na odpoledne. Při trigonu mezi Lunou a Jupiterem je šance na domluvu vysoká.

Rak

Při sextilu mezi Merkurem a Plutem můžete jít směle do jakéhokoli sporu. Vaše okolí velice rychle pochopí, že máte pravdu, a zásadně změní názory.

Lev

Klidně se vrhněte do všeho, co považujete za nutné. Díky Luně v Beranu a vaší průbojnosti vám vyjde i to, s čím by nikdo jiným pohnout nedokázal.

Panna

Hlavně dopoledne mluvte nahlas a bez zábran. Všechno, co při sextilu mezi Merkurem a Plutem pronesete, se dříve či později obrátí ve váš prospěch.

Váhy

Na vaše nenápadné a subtilní naznačování nikdo reagovat nebude. Při sextilu mezi Merkurem a Plutem je potřeba, abyste věci nazývali pravými jmény.

Štír

Nápady, které vás nad ránem vzbudí, si zaslouží, abyste si je zapamatovali. S partnerem si o nich však zatím nepovídejte. Není na to ještě připravený.

Střelec

Na všechno kromě partnera zapomeňte. Veškerou pozornost věnujte svému miláčkovi. Vysvětlujte mu, že ho máte rádi, a užívejte si každé společné chvíle.

Kozoroh

Díky sextilu mezi Merkurem a Plutem se vyjadřujete naprosto jednoznačně. Právě proto se k vám začnou uctivě chovat i lidé, kteří nikoho vážně neberou.

Vodnář

S vaším partnerem může být problém. Najednou zapomene na to, na čem jste se domluvili, a začne hlásat něco, co nemá s pravdou nic společného.

Ryby

Nebojte se věci nazvat pravými jmény! Partner bude sice naštvaný, protože ho tím připravíte o manévrovací prostor, ale to už vám může být jedno.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA