Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 24. den (25.1.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

S novými lidmi se seznamujete za opravdu nečekaných okolností. Zajímavé lidi můžete potkat třeba v čekárně na lékařské nebo veterinární pohotovosti.

Býk

Kolem poledne se vyhýbejte místům, kde se shromažďuje velký počet lidí. Problém by nebyla hádka, do níž byste se pustili, ale to, že byste nezvítězili.

Blíženci

Pozor si dávejte na to, co a hlavně komu říkáte. Při sextilu mezi Merkurem a Marsem, který vás celý den ovládá, se trefujete až nebezpečně přesně.

Rak

S pohybem to nepřehánějte. Zejména na horách se chovejte tak, abyste dnes večer mohli vyrazit na taneční parket a zítra bez obav znovu na svah.

Lev

Všechno, co byste rádi zvládli, se vám nepodaří. Je potřeba, abyste si stanovili priority a těch se pak drželi. Je to jediný způsob, jak den zvládnout.

Panna

Je potřeba, abyste se trochu více hýbali. Vám je jasné, že to jinak nejde, ale váš miláček má pocit, že ho vystavujete zvlášť rafinovanému mučení.

Váhy

Sextil mezi Merkurem a Marsem vás totálně zbaví strachu. Pokud usoudíte, že někdo potřebuje znát váš názor, bez okolků ho s ním seznámíte.

Štír

Na světě nejste od toho, abyste dokazovali, že jste dobří. Vy sami to o sobě víte. Na to, abyste o tom přesvědčovali někoho dalšího, nemáte kapacitu.

Střelec

Žijte kulturou! Sextil mezi Merkurem a Marsem využijte na návštěvu výstavy, na které si splníte alespoň některé ze svých dětských snů. Bude to skvělé!

Kozoroh

Sextil Merkura s Marsem z vás udělá obávaného diskutéra. Dejte si pozor, abyste se pod jeho vlivem nehádali s neznámými lidmi o nepodstatných věcech.

Vodnář

Mluví se sice víc, než se pracuje, ale to je to poslední, co vám vadí. Navíc dojde i na staré rodinné historky, které podílí generační sounáležitost.

Ryby

Čekejte velice harmonické a povzbuzující sny. Pod jejich vlivem najdete řešení i tam, kde jste si dosud nedokázali žádné rozumné východisko představit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA