Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 64. den (5.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna v Raku vás donutí k přehodnocení víkendových plánů. Zrušíte všechno, co jste původně chtěli dělat a rozhodnete se, že pojedete k rodičům.

Býk

To, že Venuše vstoupila do vašeho znamení, poznáte hned ráno. Známí i neznámí lidé se snaží, aby vám bylo na světě hezky a abyste se usmívali.

Blíženci

Venuše, která vstupuje do Býka, se vám postará o nabídku na románek. Přijde hned ráno a navíc od člověka, od něhož jste něco takového vůbec nečekali.

Rak

Venuše, která se dostává do Býka, vám usnadní vztahy. To, co chcete a potřebujete, dokážete svým blízkým podat tak, že vám pomůže i ten, co nechtěl.

Lev

V práci se začne projevovat šéf. Veškerou energii dnes spotřebujete na to, abyste se ovládli a nahlas mu neřekli, co si o jeho práci opravdu myslíte.

Panna

Vstup Venuše do Býka vám zásadně vylepší náladu. Všechno se konečně srovná tak, abyste se poprvé po dlouhé době mohli těšit na klidný víkend.

Váhy

Vstup Venuše do Býka vás přinutí ke změně názorů na finanční hospodaření. Pochopíte, že je nejvyšší čas, abyste se konečně začali chovat prozíravě!

Štír

Neustále zakopáváte o něco, co jste měli vyřešit už dávno. Využijte Venuše, která vstupuje do vašeho partnerského sektoru, a bez obav se do toho pusťte!

Střelec

Když se s partnerem nechcete o něčem bavit, řekněte mu to stručně a jasně. Zaobaleným náznakům a jemným odmítnutím nerozumí nebo spíše rozumět nechce.

Kozoroh

Díky vstupu Venuše do Býka věnujete daleko více pozornosti svému partnerovi. Jeho přání přestanete brát jako obtěžování a začnete mu je plnit.

Vodnář

Na všechno, co se děje, potřebujete mít jasnou hlavu. Právě proto by bylo dobré, abyste se obloukem vyhýbali jak alkoholu, tak energetickým nápojům.

Ryby

Venuše, která se přesouvá do Býka, vás vybízí ke znovuobnovení mezilidských vztahů. Obvolejte kamarády ze základky a domluvte se, že se sejdete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA