Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 135. den (15.5.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Snažte se alespoň trochu omezit výdaje. Zároveň je potřeba, abyste o tom, že je to opravdu potřeba, přesvědčili i zbytek rodiny. Jinak to nepůjde!

Býk

Další den, kdy máte šanci k pozitivním životním změnám. Musíte však vzít v úvahu, že po prvním kroku, který uděláte, už cesta zpátky nebude.

Blíženci

Při Luně v Rybách jste trochu roztržitější. Právě proto je potřeba, abyste si ještě jednou a důkladně přečetli každý dokument, který podepisujete.

Rak

Trigon mezi Sluncem a Plutem vám zajistí skvělé nápady. Je však potřeba, abyste byli aktivní i ve chvíli, kdy budete unavení a naštvaní na celý svět.

Lev

Počítejte s tím, že se vás bude snažit rozčilit spousta lidí. Zejména v podvečer jim to však nesmíte dovolit. Dobrou náladu si chraňte za každou cenu!

Panna

Veškerá provizorní řešení, pro která se dnes rozhodnete, budou velice účinná. Dokonce tak účinná, že se rozhodnete, že je budete používat i nadále.

Váhy

Stacionární Jupiter vás provokuje k utrácení za něco, na co nemáte. Je potřeba, abyste zaťali zuby a smířili se s tím, že všechno mít bohužel nemůžete.

Štír

Stacionární Jupiter ve vašem sektoru komunikace vás obdaří neskutečnou výmluvností. Pokud je potřeba, abyste šli něco vyřídit, bez obav tam vyrazte.

Střelec

Úvahy o tom, že byste chodili do kuchařského kurzu, nejsou vůbec tak mimo, jak vám připadá. Využijte šance a začněte s novým užitečným koníčkem!

Kozoroh

Trigon mezi Sluncem a Plutem přeje zásadním životním rozhodnutím. Dnes vám spolehlivě a stoprocentně vyjde i to, co byste jindy považovali za riziko.

Vodnář

Držte se zkrátka! Luna ve vašem sektoru financí je harmonická a vy máte pod jejím vlivem tendenci utrácet daleko víc, než je zdrávo a než můžete.

Ryby

Při Luně ve svém znamení jste daleko vnímavější, než obvykle. To, co se děje, pochopíte daleko dřív, než ostatním dojde, že se vůbec něco chystá.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA