Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 214. den (2.8.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Do večera je Luna v Kozorohu a vy byste se moc projevovat neměli. Všechny aktivity budou velice namáhavé, a přesto žádný rozumný výsledek nepřinesou.

Býk

Slunce v kvadratuře s Uranem vás dostává do obtížných situací. Nejraději byste je řešili výbuchem, ale přesně víte, že je to to, co udělat nesmíte.

Blíženci

Všechno důležité odložte až na vyrovnaný a klidný večer. Luna bude v přátelském Vodnáři a lidé v náladě, kdy pro sebe udělají víc, než by udělali jindy.

Rak

Dovolte partnerovi, aby vás vedl a aby rozhodoval za vás oba. Bude se cítit skvěle a kupodivu bude rozhodovat tak, aby to prospělo vám oběma.

Lev

Kolem poledne hrozí nebezpečí rychlého a nedomyšleného rozhodování. Kdybyste v takové chvíli dokázali napočítat do desíti, bude to vynikající!

Panna

Neděle proběhne v pilné práci. Je vám sice jasné, že byste měli odpočívat, ale taky je vám jasné, že jde o záležitosti, které dál už čekat nemohou.

Váhy

Luna v Kozorohu vás nutí k soustředěné a vytrvalé práci. Přes den se s tím smíříte, ale večer si kazit nenecháte. Ten chcete trávit v pohodě a klidu.

Štír

Odpoledne se varujte náhlých a nepromyšlených rozhodnutí. Přinese je kvadratura mezi Sluncem a Uranem a nic rozumného by vám do života nevnesla.

Střelec

Jde o den, kdy byste se měli veškerým aktivitám spíše vyhýbat. Věnujte se jen tomu, co je vám příjemné, a zbytek nechejte klidně na ostatních.

Kozoroh

Opatrní buďte zejména na poutích a podobných akcích. Počítejte s tím, že budete v davu, kde se budou pohybovat velice zruční kapesní zlodějové!

Vodnář

Dopad energie kvadratury Slunce s Uranem je velice intenzivní. Právě proto je potřeba, abyste se rozhodovali s chladnou hlavou a po zralém uvážení.

Ryby

Na rodinu a přátele působíte jako zdroj stability a vyrovnanosti. Pokaždé, když přijdou s tím, že jim něco nejde, jim dokážete, že to opravdu jde...

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA