Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 316. den (12.11.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pracovní nabídky, které padnou, vás vyvedou z míry. Opravdu nevíte, zda je přijmout nebo odmítnout. A jasno v tom nemá ani váš chytrý partner.

Býk

Konjunkce Jupitera s Plutem vám dává odvahu. Je vám jasné, že musíte zvládnout věci, které nejsou jednoduché, ale bez jejich vyřešení se dál nehnete.

Blíženci

Poklidný den, kdy máte radost ze společnosti svého partnera a on z té vaší. To, že byste si mohli vyjasňovat svá stanoviska, vás naštěstí nenapadne.

Rak

Partner se projeví s nezvyklou štědrostí. Nepřemýšlejte, co tím sleduje, ale jeho velkorysost využijte. Neobyčejně to prospěje jak vám tak i jemu.

Lev

Když začnete o partnerovi přemýšlet jako o člověku, který vám brání v rozletu, je něco špatně. Pak se sami sebe zeptejte, proč s ním vlastně jste.

Panna

Zhluboka se nadechnete a uděláte první krok k rozhodnutí, kterého jste se dosud báli. Teď usoudíte, že se nic jiného dělat nedá a začnete jednat.

Váhy

Když vám v práci začnou slibovat, že vám změny zjednoduší život, můžete se leda tak zasmát. Snaha tu možná je, ale efekt bude naprosto odlišný.

Štír

Nic z toho, co se kolem vás děje, se vás osobně nedotýká. Rozhodli jste se pro roli nezúčastěného pozorovatele a zjišťujete, že je to vlastně fajn.

Střelec

Konjunkce Jupitera s Plutem přináší nápady, které se týkají vylepšení vašeho finančního stavu. Vypadají sice bláznivě, ale jsou velice užitečné.

Kozoroh

Využijte Jupitera a Pluta, kteří se dnes ve vašem znamení setkají. Můžete se bez obav rozhodnout pro něco, co váš život dokáže obrátit naruby.

Vodnář

Člověk, který vám nabízí, že vám pomůže, to může dělat z nejrůznějších důvodů. Než mu začnete děkovat, přemýšlejte, proč to dělá a co tím sleduje.

Ryby

I když se vám nechce, peníze si hlídat musíte. Zároveň musíte miláčkovi vysvětlit, že v dnešní době se bez náležité finanční rezervy neobejdete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA