Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 39. den (9.2.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zjistíte, že se veškeré plánované rodinné akce odsouvají do budoucnosti. Snažte se předstírat, že vám to vadí a nedávejte najevo, že máte radost.

Býk

Díky svému tvrdohlavému přístupu získáte i to, o co ostatní usilují marně. Lidé kolem vás vám samozřejmě závidí, ale s tím se dokážete srovnat.

Blíženci

S výše postavenými se raději nehádejte. Při Luně v Kozorohu je reálné nebezpečí, že byste nakonec museli uznat, že mají ve všem pravdu.

Rak

Je potřeba, abyste si ještě během dne zavolali a domluvili se, co má kdo odpoledne přesně dělat. Je to jediná cesta, jak se vyhnout zbytečnému stresu.

Lev

Lidi, kteří mají dojem, že se vás dobře znají a proto vámi dokážou manipulovat, musí zjistit, že se jim to nepodařilo a že se opět rozhodujete sami.

Panna

To, co chcete, si taky prosadíte. Naštěstí v tomto směru zbytečné zábrany nemáte. lidi, kteří vám říkají, že jednáte sobecky, vás z míry nevyvedou.

Váhy

Rodinné záležitosti jsou složitější, než jste si mysleli. Kdyby to šlo, nenastavujte zbytečně vlastní nos a nechejte místo sebe jednat partnera.

Štír

Vyjděte vstříc i člověku, s kterým jste dosud nijak dobře nevycházeli. Z vaší strany je to malá velkorysost, která přinese značné vylepšení vztahů.

Střelec

Tvrdohlavé prosazování vašich záměrů je k ničemu. Momentálně bude lepší, když se zaměříte na domluvu a z ní vyplývající aktivní spolupráci.

Kozoroh

Všechno, co probíhá, se samo od sebe skládá tak, abyste z toho dostali to nejlepší. Čím méně budete do běhu události zasahovat, tím lepší to bude.

Vodnář

Pomoc v krizi přijde ze strany, z níž jste ji nečekali. Bude to velice zajímavý moment. Zjistíte, že vás má rádo víc lidí, než jste si dosud mysleli.

Ryby

Promluvte si o místě, na kterém byste chtěli trávit rodinnou dovolenou. Nebojte se, že byste to uspěchali. Předčasné starosti to rozhodně nejsou.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA