Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 110. den (21.4.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Bez obav se pusťte do boje s nespravedlností. Všechno dopadne dobře. Nakonec se situace vyvine tak, abyste byli spokojení a ústrků se bát nemuseli.

Býk

Při Luně ve Lvu se mají sklon předvádět i lidé, kteří se opravdu nemají čím chlubit. Budete s nimi soupeřit, nebo nad nimi lhostejně mávnete rukou?

Blíženci

Je potřeba, abyste jednali jako autorita, o jejíchž názorech se nepochybuje. Není to sice váš obvyklý postoj, ale jinak to opravdu nejde.

Rak

Ať se pustíte do čehokoli, měl by se na tom podílet i partner. Je to jediná způsob, díky němuž pochopí, že to není taková legrace, jak si myslel.

Lev

Změn se nemáte proč bát. Zejména ty, které přijdou odpoledne, vnáší do vašeho života přesně to, co tam mělo dávno být a co jste dosud postrádali.

Panna

Tím, že je partner naštvaný, se nezabývejte. Pokud vám bude chtít své důvody vysvětlit, určitě se do toho ještě dnes večer energicky pustí.

Váhy

Člověk, který je pro všechny lidi kolem zajímavý, vás nebaví. To, co cítíte, navíc nikomu nevysvětlíte. Každý má dojem, že byste měli být unešení!

Štír

Lámete veškeré své osobní rekordy. Během jednoho dne dokážete s úsměvem a v dobré náladě to, na co byste jindy potřebovali minimálně polovinu týdne.

Střelec

Luna ve Lvu vám hodně zkomplikuje život. Pod jejím vlivem se začnete velkoryse chovat i tam, kde byste si měli hlídat každé slovo a každou korunu.

Kozoroh

Opravdu nemusíte všechno dělat jenom vy sami. Když o pomoc požádáte partnera, bude mít sice tisíc otázek, ale nakonec se rozhodne, že vám pomůže.

Vodnář

To, že partnerovi v něčem nerozumíte, není důvod, abyste mlčeli. Naopak! Důsledně se vyptávejte tak dlouho, až uspokojivou odpověď dostanete.

Ryby

Lidi, kteří mají dojem, že mají patent na pravdu, musíte ubezpečit, že to tak není. To, co pravdu máte vy, jim nezdůrazňujte. Přijdou na to sami.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA