Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 197. den (17.7.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když vám partner sdělí, že se rozhodl pro zásadní životní změnu, musíte ho respektovat. Naštěstí chápete, že se nic jiného dělat nedalo.

Býk

Zásadní roli hraje Luna, která se večer dostává do vašeho partnerského sektoru. Pod jejím vlivem přijde miláček s nápadem, který musíte brát vážně.

Blíženci

Přes den, kdy je Luna ve Vahách, žertujte podle libosti. Všichni vám to rádi odpustí. Večer je však potřeba, abyste nasadili vážný a odpovědný výraz.

Rak

Dopoledne bude ryze pracovní, ale odpoledne vám všechno vynahradí. Luna se přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky, a vy si začnete užívat.

Lev

Srážka s lidskou závistí bude dost tvrdá a hodně nepříjemná. Vy se sice snažíte negativní dopad celé situaci zmírnit, ale tak úplně se vám to nepodaří.

Panna

Zatímco den probíhá naprosto normálně, večer přinese nejedno překvapení. Naštěstí na ně zareagujete tak, aby kolem toho nevznikly zbytečné řeči.

Váhy

Přes den, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete vyřídit spoustu užitečných věcí. Navíc dokážete navázat kontakt s lidmi, které budete vbrzku potřebovat.

Štír

Zatímco den hodnotíte jako naprosto průměrný, večer vám všechno vynahradí. Luna se dostane do vašeho znamení a vám se najednou vrátí chuť do života.

Střelec

Přes den, kdy je Luna ve Vahách, obvolejte kamarády a naplánujte si s nimi na zbytek prázdnin společné akce. Všechno proběhne rychle a bez problémů!

Kozoroh

Ať na víkend nebo na dovolenou si s sebou vezměte dostatečně velkou hromadu knížek. V případě, kdy by pršelo, s jejich pomocí zaženete veškerou nudu.

Vodnář

Hlavně večer si dejte pozor, abyste v partnerovi neprovokovali zbytečnou žárlivost. Vy se sice chováte naprosto normálně, ale on to bude vnímat jinak.

Ryby

O své životní zkušenosti se podělte s mladší generací. Opravdu není nutné, aby si nabila nos přesně tam, kde jste si ho v době svého mládí nabili vy.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA