Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 140. den (21.5.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Slunce, které se dostává do Blíženců, vám ještě dnes zajistí skvělou zábavu. Původně jste sice nikam jít nechtěl, ale odpoledne moc rádi změníte názor.

Býk

Ke svému údivu narazíte na lidi, kteří umí držet slovo. Pokud se rozhodnete, že je zařadíte do svého trvalého okruhu přátel, bude to jen rozumné.

Blíženci

Slunce, které se dostává do vašeho znamení, vám rozzáří den. Když se svému štěstí nebudete vyloženě aktivně vyhýbat, bude se vám plnit přání za přáním.

Rak

Večerní spojení Slunce s Merkurem vám přinese spoustu zajímavých informací. Vy je pak musíte hodně rychle rozdělit na ty důležité a ty nepodstatné.

Lev

Díky spojení energií Slunce a Merkura se dostanete do situace, kdy musíte uznat, že je potřeba, abyste mluvili i ve chvíli, kdy se vám chce mlčet.

Panna

Slunce, které se dostává do Blíženců, vás nutí k nezvyklé aktivitě. Na rozdíl od dřívějška si však své plány nepromýšlíte, ale sáhněte po nich rovnou.

Váhy

Slunce, které vstupuje do Blíženců, vám usnadní život. Kromě jiného vám pomůže navázat kontakty, které vám pomohou najít novou práci i nového partnera!

Štír

Na lidi, kteří vás budou opravovat, se nezlobte. Opravdu si myslí, že byste měli vědět, jak to opravdu bylo. To, že vás rozčilují, je nenapadne.

Střelec

K ohleduplnosti vás budou vybízet zejména lidé, kteří se tak sami nechovají. Zkuste se tvářit neutrálně, ale tak, aby pochopili, že se u vás nechytají.

Kozoroh

To, že musíte za nějaké potřebné léky doplácet, vás z míry nevyvede. Nadšení sice nejste, ale díky svému rozumnému hospodaření máte kam sáhnout.

Vodnář

Slunce, které vstupuje do Blíženců, se vám postará o skvělou zábavu. Konečně prožijete sobotu, kdy budete mezi lidmi, s nímž se cítíte dobře.

Ryby

Večer, kdy se v Blížencích setkává Slunce s Merkurem, se snažte doma udržet klidnou a vyrovnanou atmosféru. Pokud dojde k hádce, vyhrát ji nemůžete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA