Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 159. den (9.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pro přátele, kteří prožívají obtížné životní období, fungujete jako kotva. Jen díky vaší intervenci dokážou na současnosti najít něco dobrého.

Býk

Rozpory mezi vám blízkými lidmi spadají do kategorie, kterou se vám ovlivnit nepodaří. Můžete jim ale vysvětlit, že se do nich zatáhnout nenecháte.

Blíženci

Když se dozvíte, že něco nejde, neznamená to, že své snahy vzdáte. Naopak! V takovém případě začnete sobě i všem kolem dokazovat, že se to zvládnout dá.

Rak

Když někoho balíte, moc mu to neulehčujte. Ve vašem případě bude lepší, když situaci přepólujete tak, aby konečně začal intenzivně usilovat on o vás!

Lev

Člověk, který má pocit, že si s vámi bude pohrávat a vy to budete mlčky snášet, sám neví, jak se mýlí. To, co mu řeknete, si za rámeček rozhodně nedá!

Panna

Je potřeba, abyste jednali co nejenergičtěji. Když na vás někdo zvýší hlas, nenechejte se odstrašit, ale odpovězte tak, aby se alespoň trochu zastyděl.

Váhy

Když partner dělá něco, co se vám nelíbí a nezdá, klidně mu to řekněte. Bude to lepší, než kdybyste předstírali, že je všechno v naprostém pořádku.

Štír

Přiznejte si, že lidi kolem sebe obviňujete z něčeho, za co vůbec nemůžou. Kdybyste se zamysleli sami nad sebou, bude to pro všechny daleko lepší.

Střelec

Luna ve Vahách aktivuje vaše přátele. Když vám řeknou, že se podle jejich názoru příliš ohlížíte dozadu a dopředu se nedíváte, mají pravdu.

Kozoroh

To, že miláček není s vaším rozhodnutím spokojený, vás z míry nevyvede. Když mu všechno vysvětlíte, pochopí, že jste vlastně jinak jednat nemohli.

Vodnář

Luna ve Vahách zamíchá vašimi plány na budoucnost. Je vám jasné, že jsou věci, které byste si sice opravdu hodně přáli, ale dovolit si je nemůžete.

Ryby

Opět zjistíte, že přemýšlíte jinak, než většina lidí ve vašem okolí. Dnes však díky tomu dokážete odhalit úmysly člověka, který to s vámi dobře nemyslí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA