Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 18. týden (1.5.2017 - 7.5.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, co si o vás dvou kdo myslí, vás zajímat nemusí. Váš vztah může okolí vnímat jako atypický, ale vám po všech stránkách vyhovuje, což je to hlavní.

Býk

Na Prvního máje si vyrazte někam do přírody. Pochod a z něj vyplývající tělesná únava vás oba zklidní a udělají vám po všech stránkách dobře.

Blíženci

Když mu chcete něco důležitého sdělit, řekněte mu to osobně. Mohli byste mu to sice vzkázat po kamarádech nebo po facebooku, ale tím byste ho jenom naštvali.

Rak

Ve chvíli, kdy vás intuice začne přemlouvat, abyste mu zavolali, měli byste to bez váhání udělat. Jen tak zjistíte, že vás hodně potřebuje a vysílá k vám mimosmyslové signály.

Lev

Hlavně mu nedávejte nic zadarmo. Váš Beránek se cítí jako velký hráč, pro něhož normální pravidla neplatí - a je zbytečné, abyste ho v tom podporovali.

Panna

Věřit mu můžete, ale přehánět byste to neměli. Když si to, co vám říká, nenápadně ověříte, bude to z hlediska další perspektivy vašeho vztahu velice rozumné.

Váhy

Hlavně se s ním nehádejte! Bylo by to nepříjemné, dlouhodobé, a žádný pozitivní efekt pro vás a váš vztah by to stejně nepřineslo.

Štír

Jeho bývalé lásky mu dělají skvělou reklamu! Je vám jasné, že člověka, který by za to nestál, by s takovým nadšením po takových letech přece nepomlouvaly!

Střelec

Když mluví, nechte ho vypovídat. Během jeho dlouhé a nepříliš souvislé řeči si připravíte argumenty, kterými mu vysvětlíte, že by bylo lepší, kdyby změnil názor.

Kozoroh

S aktivitou sobě vlastní se plete do toho, po čem mu nic není. Pokuste se mu to rozmluvit a poukázat na rizika, ale předem se smiřte s tím, že asi neuspějete.

Vodnář

Rozumné jednání od něj nečekejte. Problém je však v tom, že ani vy nejste v této disciplíně moc silní, což znamená, že nebezpečí špatného rozhodnutí je víc než reálné.

Ryby

Celá pracovní část týdne je riskantní. Váš miláček se nejdříve v práci pohádá, následně se vrátí domů a veškeré své frustrace si bude chtít odreagovat na vás.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA