Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 29. týden (16.7.2018 - 22.7.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Váš vztah je záhadou pro všechny lidi včetně vás. Oba víte, že se k sobě objektivně vlastně vůbec nehodíte - a přesto vás to k sobě táhne tak, že nedokážete odolat.

Býk

Do jeho rodiny se chystá nové miminko. Vám samotným to sice nic neříká a nic to pro vás neznamená, ale když uvidíte radost, kterou Beran projevuje, začnete se těšit spolu s ním.

Blíženci

Když vám začne vysvětlovat, co děláte špatně, nerozčilujte se. Když ho v klidu vyslechnete a zareagujete rozumně, bude se za své výroky stydět daleko víc.

Rak

Pro svého miláčka jste ochotní udělat naprosto všechno. Dejte si však jen pozor, aby to nezačal vnímat jako něco samozřejmého, na co má nezpochybnitelný nárok.

Lev

Na neurčité sliby a přísliby vás moc neužije. Váš Beránek se pro takovou komunikaci sice může rozhodnout, ale vy mu už dokážete vysvětlit, že mu to s vámi neprojde.

Panna

Je potřeba, abyste překonali svou nesmělost a Berana oslovili jako první. S údivem zjistíte, že to vůbec není těžké-konečně jste objevili člověka, s nímž si povídáte lehce a bez zábran.

Váhy

Svůj stín nepřekročí, i kdyby opravdu moc chtěl. Jsou věci, které má v hlavě sice srovnané, ale když přijde na věc, stejně se zachová tak, jak mu velí jeho pravá povaha.

Štír

To, že se dlouhodobě držíte zdravé výživy, ve vašem případě nic neznamená. O víkendu pocítíte takovou chuť na řízek nebo na guláš se šesti, že neodoláte a v klidu si ho dáte.

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Panně, se raději nehádejte. Obvykle míváte ve všech sporech navrch, ale tentokrát byste tvrdě prohráli.

Kozoroh

Všechno, co spolu podniknete, skončí skvěle, všechno, do čeho se dáte, bude završeno vítězstvím. V tomto týdnu budete sice převážně pracovat, ale už v tom dalším přijde triumf.

Vodnář

Ohledně jeho minulosti nemáte moc jasno. Kdybyste se ho však dokázali přímo zeptat, dostali byste odpověď, která by byla naprosto vyčerpávající.

Ryby

Než odjedete na dovolenou, měl by si hlídat úkoly-připomínejte mu to zdvořile, ale vytrvale. Vyhnete se tak situaci, kdy byste celou dovolenou poslouchali hovory o tom, co měl udělat a neudělal...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA