Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 35. týden (28.8.2023 - 3.9.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zejména v pondělí ráno si nevytýkejte to, co se změnit stejně nedá. Kdybyste se rozhodli, že do nového pracovního týdne vkročíte v pohodě, bude to nejlepší.

Býk

Dobré skutky klidně vykonávejte, ale nezapomínejte ani na sebe a na to, co vám dělá radost. Když vy sami nebudete spokojení, budou všechny dobré skutky k ničemu.

Blíženci

Když se vám něco zásadního nepodaří, rychle se naštvete, ale ještě rychleji vzpamatujete. Pochopíte, že z citronů, které vám život podává, si dokážete vyrobit skvělou limonádu.

Rak

Když vám začne vysvětlovat, že byste měli více dbát o své zdraví, měli byste se nad tím zamyslet. Líbit se vám to sice nemusí, ale musíte přiznat, že má pravdu.

Lev

Pokud přijde s tím, že je unavený a vůbec se nějak necítí, změřte mu teplotu a zažeňte ho do postele. Léto je sice na sklonku, ale letní viróza se chytit pořád ještě dá.

Panna

Některé životní zkušenosti bude zvládat obtížněji, než jste čekali. Právě proto je potřeba, abyste se mu v kritické chvíli postavili po bok a ujistili ho, že všechno dobře dopadne.

Váhy

Když vám začne vysvětlovat, jak si představuje svého budoucího partnera, dostane vás do zajímavé situace. Je jasné, že by chtěl právě vás, ale vám je jasné, že jeho požadavkům vyhovět nedokážete.

Štír

Když si s ním začnete povídat o svém zdravotním stavu, nebude se vám smát. Odpoledne dokonce sám od sebe přijde s nějakým konstruktivním návrhem, který vám vaše problémy pomůže zvládnout.

Střelec

I když to zní divně, je trocha nudy to nejlepší, co si můžete vzájemně dopřát. Zvláště o víkendu není potřeba, abyste pracovali jako o závod a honili jeden rekord za druhým.

Kozoroh

Poddajného partnera, který vás bude poslouchat a řídit se vašimi slovy, z něj neuděláte. Smiřte se s tím, že si za každých okolností pojede přesně podle své hlavy.

Vodnář

O tom, že by vám v případě sporu ustoupil bez boje, ani neuvažujte. Váš Beran sice ví, že by to bylo rozumnější, ale taky je mu jasné, že by se pak na sebe nedokázal podívat do zrcadla!

Ryby

Kdyby se mu o víkendu zablokovala páteř, nezkoušejte ani masáže, ani jiné chiropraktické triky. Jeho potíže nemají totiž zdroj fyzický, ale ryze psychický....

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA