Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 08. týden (19.2.2018 - 25.2.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Na to, jak vás vztah dopadne, vám nikdo neodpoví. Zatím je vám jen jasné, že jste si sedli a že si rozumíte stále víc a více.

Býk

Váš vztah se narušit nedá. Pár lidí z okruhu jeho přátel a známých se o to sice může pokusit, ale když zjistí, že neuspějí, hodně rychle se stáhnou.

Blíženci

Jeho náhled na život vás dost naštve. Konečně pochopíte, že by moc rád nechal veškeré své starosti na vás a sám si jenom bezstarostně užívat.

Rak

Občas máte pocit, že o vás ví jen ve chvíli, kdy vás potřebuje. Tentokrát se však přesvědčíte, že o vás hodně intenzivně přemýšlí i v době, kdy spolu nejste.

Lev

Vztah, který mezi vámi je, je stále silnější. Beran si to ještě dostatečně neuvědomuje, ale vám už je jasné, že jste v průšvihu až po uši.

Panna

Neustále vám vnucuje svůj životní styl a navíc nechápe, že vás podobné nápady vůbec nelákají. Pokuste se mu to vysvětlit, ale smiřte se s tím, že to lehké nebude.

Váhy

V práci musíte kromě svých vlastních povinností řešit i to, co k nim vůbec nepatří. Beranovi si nestěžujte! Nevěřícně by se vás zeptal, proč to děláte a proč se na to nevykašlete.

Štír

Z hlídání dětí v rodině se snažte vyklouznout. Vy dva jim připravíte super program, který je bude bavit, a pak se dozvíte, že je jenom kazíte.

Střelec

Motivace k zásadním životním změnám vám nechybí, musíte se však do nich pustit co nejrychleji. Když se pak v neděli Slunce dostane do Ryb, ztratíte k takovým zásadním změnám odvahu.

Kozoroh

Z jeho nálad si nic nedělejte. Může je sice projevovat, ale nikde není psáno, že mu na to máte skočit a jeho rozbouřené emoce nějak aktivně řešit.

Vodnář

Je nejvyšší čas, aby se postavil na vlastní nohy. Dosud jste ho chránili a hledali jste pro něj to nejlepší, ale teď je čas, abyste mu dovolili, aby si svou další cestu vybral sám.

Ryby

Zajímavé bude zejména pondělí. Beran bude za všech okolností přesvědčený, že má pravdu a Vy mu pak budete marně vysvětlovat, že máte na celou věc jiný názor.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA