Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat



Lída - kartářka s dobrou duší

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

SMS Věštba

Pošli mi SMS ve tvaru: VEST LIDA tvůj text. Odešli na 903 55 60.



Věštecké služby:



Horoskopy na tento týden

Beran Blíženci Býk Kozoroh Lev Panna

Rak Ryby Štír Střelec Váhy Vodnář


Diskuse

Přeskočte na formulář pro přidání příspěvku

Romana píše

Čekala jsem dlouho na svého přítele a po radě s kartářkou jsem vztah ukončila. A mohu vám řící, s odstupem času, že to bylo celkem jednoduché rozhodování - jen udělat ten krok. Nyní mám již rok krásný vztah a s nynějším přítelem čekáme miminko. Tímto bych Vám chtěla poděkovat. Předchozí vztah už beru jako takovou malou školu

Napsal/a: 9.3.2013, romanazikova@email.cz

Lucie píše

Dobrý den, v letošním roce jsem změnila práci za zajímavější, ale trápí mě partnerský vztah. Již delší dobu po velkém zklamání nemohu nalézt životního partnera. Chtěla jsem se zeptat na budouctnost v této oblasti. Moc toužím po rodině a vzhledem k mému věku mám obavu zda se mé přání naplní. Po telefonátu s kartářkou Ivanou, která mi otevřela oči, mi je vše jasné. Moc děkuji za Vaši pomoc a přeji Krásné dny.

Napsal/a: 10.5.2013, eluckapra@seznam.cz

Petra píše

Dobrý den, chtěla jsem se kartářky zeptat, jak to vidí u mne po pracovní stránce, s tím souvisí i finance. Bylo mi řečeno, že najdu práci, která bude dobře odměněna. Tak jsem sama zvědavá. Lepší zítřky, přeje Petra. Datum narození 6.7.1968.

Napsal/a: 16.9.2013, petrusenkaa@gmail.com

Michaela píše

Dobry den, nedávno jsem se ptala věštkyně asi následovně. Byla jsem přeřazena na jinou práci a tak by mě zajímalo jestli se tam ňákou dobu udržím a nebo si mám hledat jinou práci. Mé datum narozeni 1.4.1963. Kartářka Monika mi poradila, abych ihned začala pokukovat po jiné práci, která se bude věnovat službám. Dnes pracuji v nové práci a již mám po zkušební době. Vše perfektní. S přítelem už pokukujeme po novém bydlení.

Napsal/a: 21.10.2013, misulenka21@seznam.cz

Formulář

Přidej příspevěk do diskuse


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA