Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 6. měsíc (1.6.2016 - 30.6.2016)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Je potřeba, abyste jednali diplomaticky, protože jde o přístup, který je ve vašem případě podstatně účinnější než všechny projevy autority dohromady. K zaměstnancům a podřízeným se chovejte jako vlídný otec, který je sice náročný, ale o němž je známo, že dobrou práci dokáže náležitě ocenit. Výsledky změněné taktiky přijdou rychle a budou daleko lepší, než jste předpokládali.

Býk

Za to, že se vám do ničeho nechce, a že byste byli nejspokojenější, kdyby za vás všechno rozhodoval někdo jiný, se nemáte proč stydět. Přesto si dejte pozor, abyste své pocity v práci nedávali najevo. Momentálně je totiž potřeba, abyste projevovali aktivitu. Naštěstí stačí, když sáhnete do paměti a vytáhnete pár starších nápadů, které představíte jako nové a svěží.

Blíženci

Ve chvíli, kdy usoudíte, že vás někdo brzdí v rozletu, ztratíte veškerý pud sebezáchovy a rozjedete se tak, že z vás půjde opravdu strach. Následně velice rychle zjistíte, že vám váš výstup přidal v očích vašeho nejbližšího okolí na vážnosti. Blízcí i vzdálení pochopí, že jste velkorysí ne proto, že se bránit neumíte, ale proto, že je to vaše niterná přirozenost.

Rak

Počítejte s tím, že pro své přátele fungujete jako psychologická první pomoc. Ve chvíli, kdy se s někým rozejdou nebo řeší podobné životní rébusy, zapomenou na ostatní a vyrazí přímo k vám. Jejich návštěva má dvojí pozitivní efekt: zaprvé pro jeho problém najdete řešení, což zvedne vaše sebevědomí, a zadruhé pochopíte, že vy sami na tom vlastně nejste vůbec zle.

Lev

Zcela určitě narazíte na lidi, kteří mluví zejména o tom, čemu ani trochu nerozumí, a přitom se dokážou tvářit jako znalci. Ostatní jim na to mohou skočit, ale vy to přes veškerou snahu nedokážete. Paradoxně si vás takoví lidí budou vážit podstatně víc, než těch, kteří se na ně obdivně dívají. Vy s nimi však čas ztrácet nehodláte a taky jim to řeknete.

Panna

Míchání práce se zábavou nezkoušejte, protože byste se jen přidali k zástupům lidí, kteří už dávno před vámi zjistili, že něco takového fungovat nemůže. V práci pracujte a volné chvíle věnujte koníčku, kterého máte už dlouho a který vás baví. Když se budete jen trochu snažit, dokážete k němu přitáhnout i partnera a děti, což slibuje spoustu krásných společných zážitků.

Váhy

Je nejvyšší čas, abyste přestali myslet na ostatní (upřímně řečeno, už jste pro něj udělali dost) a vyrazili za svými vlastními sny. Pokud usoudíte, že by vám moc dobře udělala návštěva Číny, Indie nebo jiné vzdálené destinace, na nic nečekejte a začněte shánět letenku. Když se pro podobnou akci nerozhodnete hned, riskujete, že se vám ji už nikdy zrealizovat nepodaří.

Štír

Jde o měsíc, kdy musíte šetřit, i když se vám nechce. Uvědomte si, že kromě obvyklých výdajů musíte platit i letní pobyty pro děti, což vás stojí další peníze. Může váš však potěšit, že máte děti, které nechtějí na klasické akce, kde hlavní roli hraje zábava. Namísto toho vyžadují tábor, kde se mohou zdokonalit v cizích jazycích, v počítačích a jiných užitečných věcech.

Střelec

Zatněte zuby a bez zbytečných poznámek poslouchejte ne ty, kteří vás chválí, ale naopak ty, kteří mají k vašemu jednání výhrady. Pokud k sobě budete upřímní, sami si přiznáte, že nahlas říkají jenom to, co jste si vy sami v hloubi duše už dávno uvědomovali. Vezměte si jejich slova k srdci, a uvidíte, že váš život bude záhy o hodně snesitelnější a příjemnější.

Kozoroh

O štěstí se vám spolehlivě postará partner, jehož žebříček hodnot se momentálně naprosto shoduje s tím, co od života chcete vy. Když necháte svému životnímu souputníkovi volnou ruku, získáte tím přesně to, co si přejete vy sami. Na rozdíl od minulých měsíců a let, kdy jste se museli snažit sami, vám ho však miláček naservíruje až pod nos a navíc za to nebude nic chtít.

Vodnář

Velice příjemné budou všechny kulturní zážitky, které se rozhodnete absolvovat jak s partnerem, tak s dětmi. Když se navíc překonáte a necháte mladší generaci, aby vám sama vybrala výstavu nebo koncert, na který spolu vyrazíte, čeká vás příjemné překvapení. Vaše děti dokážou, že jsou vaší krve, a vyberou něco, co se bude líbit a zamlouvat jim i vám.

Ryby

V práci počítejte se zmatky, které jste nezavinili, ale které vám budou zbytečně komplikovat život. Místo práce se totiž převážně intrikuje. Zásadně by vám to nevadilo, protože vás to nezajímá, ale vadí vám, že se vás soupeřící kliky snaží přetáhnout na svou stranu, což vás připravuje o pohodu a klid. Musíte odolat, protože jinak budete naštvaní na všechny, sebe nevyjímaje...

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA