Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 34. týden (21.8.2017 - 27.8.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Váš nově poznaný partner se opravdu stará, abyste se spolu nenudili. Vymyslel pro vás dva životní program, při jehož realizaci se nudit opravdu nebudete. Je však tak náročný, že i takový bojovník, jako jste vy, občas uvažuje, zda na jeho uskutečnění vůbec má. Váš miláček však tvrdí, že když vám to klape v posteli, zvládnete i všechno ostatní - a vy uznáváte, že má pravdu.

Býk

Rozhodně se nemůžete počítat k lidem, jimž se nad hlavou vznáší svatozář. Přesto nevíte, jak se zachovat k člověku, který vám nabídne erotický vztah, v němž se ani náhodou nehovoří o citech, což se vám nelíbí. Když si pak k tomu přidáte představu kraválu, který by při prozrazení tohoto záletu zaručeně vypukl, dál nepřemýšlíte a hodně energicky ho odmítnete.

Blíženci

Kdyby se v psaní erotických mailů konalo mistrovství světa, určitě byste se umístili na medailové pozici. Zatím si však vychutnejte nadšenou reakci svého miláčka. Ten vám každý den potvrzuje, že právě vaše erotické mailíky mu přes den dodávají chuť do života a navíc se díky jim každý den těší domů. Ví, že ho tam čeká příjemné (nejen) erotické přijetí a je moc rád.

Rak

Když vám miláček začne vysvětlovat, jak je nezřízený erotický život nebezpečný pro zdraví, budete mít nejdříve pocit, že si z vás dělá velice vynalézavou legraci. Pravý šok však nastane ve chvíli, kdy vám dojde, že svá slova myslí naprosto vážně. Hrozí, že se ve čtvrtek, kdy se Venuše dostává do kvadratury s Uranem, utrhnete a veškeré odříkání si bez ohledu na možné následky velice vášnivě vynahradíte.

Lev

Když váš miláček začne předstírat, že se mu líbí někdo jiný a vy ho už nezajímáte, nepropadejte zbytečné panice. Je docela možné, že má pocit, že se mu nevěnujete zdaleka tak, jak byste měli, a chce vás přes žárlivost pobídnout k intenzivnějším projevům zájmu. Když mu hned v pondělí (nejlépe v posteli) vysvětlíte, že se v odhadu situace mýlí, proběhne zbytek týdne v klidu.

Panna

I když máte práce na zahradě a kolem nejrůznějších domácích záležitostí až nad hlavu, sex by tím v žádném případě trpět neměl. Při jeho provozování se vám srovnají energie a zklidní emoce. Následně si dokážete s miláčkem rozumně popovídat a dohodnout se na nasměrování své další společné cesty. Sex prostě ve vašem případě funguje jako ten nejlepší uklidňující prostředek - a navíc ho máte zadarmo!

Váhy

Sex provozujte tak, jak jste zvyklí a nic nového nevymýšlejte. Zejména o víkendu, kdy miláček bude mít dost času, by se každý takový pokus spolehlivě stal zdrojem zbytečných a časově náročných debat. Miláček by usoudil, že se ho snažíte přemluvit k něčemu, co jste se naučili bůhví kde. Vy byste mu marně vysvětlovali, že se plete. Vyslechl by vás, ale stín nedůvěry by mezi vámi přesto zůstal.

Štír

K sexu využijte zejména pracovní části týdne. Venuše bude v Raku a miláček na vaše podněty zareaguje přesně tak, jak si představujete a jak se vám líbí. O víkendu se Venuše přesouvá do Lva a nastává změna. Partner usoudí, že byl v poslední době až příliš pasivní a svou představu erotiky vám začne doslova vnucovat. Dokážete se tvářit, jako by vám to nevadilo, nebo mu jasně řeknete, že něco takového nesnesete?

Střelec

Přiznejte si, že miláček velice dobře ví, jak na vás! Ví, že vás to, co získáte levně, nebaví, a proto se tváří, jako by mu na sexu s vámi ani trochu nezáleželo. Vy sice víte, že je to z jeho strany hra, ale přesto ve vás trocha podezření hryže. O získání miláčkovy přízně se snažíte jako v dobách, kdy jste spolu začínali - a víkend ukáže, že vaše taktika byla správná.

Kozoroh

Hlavně si nenamlouvejte, že se vztah mezi vámi nevyvíjí. To, co prožíváte, je sice stabilní, ale vůbec to neznamená, že to je nuda. Když budete upřímní, přiznáte si, že vám stav, kdy přesně víte, co vás doma čeká a co se pak bude v posteli i mimo ni dít, vyloženě vyhovuje. Návrat do postele, kde vás čeká dokonale předvídatelný miláček, vám připomíná návrat domů, kde vás po dlouhé cestě konečně čeká klid, mír a ničím nerušená pohoda.

Vodnář

O tom, že jsou chvíle, kdy miláček buď nechápe nebo chápat nechce, víte už dávno své. Když chcete, aby alespoň trochu reagovat tak, jak chcete a potřebujete, musíte přidat na intenzitě. Pro začátek stačí, když se budete o víkendu doma pohybovat v co nejlehčím oblečení. Když miláčkovi dáte najevo, že stačí jen málo a odložíte i ten zbytek, pochopí to rychleji, než jste dosud považovali za možné.

Ryby

Na koketování a posilování svého erotického sebevědomí máte středu, čtvrtek a pátek. Slunce už bude ve vašem partnerském sektoru a Venuše ještě ve vašem sektoru romantických lásek. Díky takto spojeným planetárním energiím dokážete dát své emoce najevo tak, že tím miláčka spolehlivě okouzlíte. Může sice říkat, že je s vámi pořád jen v posteli a nic neudělá, ale ve skutečnosti je vaší vášnivostí nadšený...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA