Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 29. týden (17.7.2017 - 23.7.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Až do čtvrtečního večera si budete myslet, že žádný z vašich četných milenců nestojí za nic. Do postele je sice zatáhnete, ale žádné velké zážitky z toho nebudou. Následně uvažujete, zda máte hledat další objekt a doufat, že to tentokrát bude lepší, nebo zda máte dát vydělat nejbližšímu kvalitnímu sexshopu a pořídit si nějakou dobrou erotickou pomůcku.

Býk

O tom, že kuchyň je (kromě ložnice) vaším nejoblíbenějším místem v celém bytě, nepochybujete. Když využijete pondělního či úterního večera, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete do tohoto příjemného prostoru navíc přenést své sexuální hrátky. O sexu na pračce jste už slyšeli, a pravděpodobně jste si ho už vyzkoušeli, ale sex na kuchyňské lince bude zase něco jiného!

Blíženci

Přes týden se k sexu nepropracujete, protože máte spoustu jiných starostí. Všechno doženete až v neděli, kdy se ve vašem komunikačním sektoru probíhá novoluní a kdy se bez problémů domluvíte, že sex nejen chcete, ale i potřebujete. Využijte popolední konjunkce Luny s Marsem a dokažte si, že sex, provozovaný v neděli odpoledne, chutná ze všeho nejlépe!

Rak

Pokud máte vlastní oslavy za sebou a zvládli jste je bez problémů, buďte rádi. V tomto týdnu byste se však měli oslavám spíše vyhýbat. Pokud už na ně půjdete, zakažte si veškerý alkohol a striktně to dodržujte. Vyhnete se tak situaci, kdy byste se po pár skleničkách vrhli kolem krku člověku, který je pro vás rizikový, začali ho ujišťovat o své věčné lásce a pak ho bez ohledu na cokoliv zatáhli do postele.

Lev

Pokud chcete někomu imponovat, vsaďte na noblesu a elegantní chování. Vyhnete se tak situaci, kdy by vám někdo nabízel sex v autě nebo na jiném neromantickém místě. Momentálně jste ve stavu, kdy k radosti z erotiky potřebujete patřičné kulisy včetně pohodlné postele a dobře vychlazeného šampaňského. Když vám to někdo poskytne, bude to skvělé; když vám to poskytnout nehodlá, raději se obejdete bez sexu.

Panna

Zatímco na začátku týdne, kdy jste pod negativním vlivem kvadratury mezi Venuší a Neptunem, je pro vás sex buď obtížnou povinností, nebo ryzí otravou, v pátek se situace zásadně změní. Luna se dostane do Raka, a z vás a z miláčka se stanou spiklenci, kteří jen hledají záminky, jak se ztratit a být alespoň na chvíli spolu. Noc plnou vášní berte jako planetární bonus!

Váhy

Když někoho začnete provokovat, musíte být připraveni na to, že se celá záležitosti může obrátit proti vám. Hrozí nebezpečí, že vás dotyčný chytí pod krkem a zeptá se vás, zda ho náhodou neprovokujete jen proto, abyste ho dostali do postele. Bude to dost trapas, protože nahlas to přiznat nechcete, a lhát, že vás to v souvislosti s ním ani nenapadlo, zase nedokážete.

Štír

K milování využijte první poloviny týdne, kdy je v Raku jak Slunce, tak Mars. Sex bude ohnivý, vášnivý a po všech stránkách nezapomenutelný. Je ale potřeba, abyste v náručí svého partnera nesnili o žádné ze svých dávných lásek. Kdybyste ho oslovili jejím jménem, naštval by se tak, že byste jenom zírali, co umí. O své povaze i o svém milostném umění byste pak získali spoustu nelichotivých informací.

Střelec

Pokud usoudíte, že miláčka více zajímá práce než vy a vaše oprávněné erotické požadavky, máte skoro pravdu. Vyčítat byste mu to však neměli! Když na to přijde řeč, ujistí vás, že má hlavu plnou práce ne proto, že by se s vámi nechtěl milovat, ale proto, že v ní drží všechno, co musí zvládnout do dovolené. Nakonec však slíbí, že na dovolené se vám bude věnovat se všemi silami ducha i těla!

Kozoroh

Využijte nedělního novu (tedy stavu, kdy měsíc nesvítí) a běžte se milovat pod rozjiskřenou hvězdnou oblohu. Vezměte si deku, aby vás nic netlačilo a krásně si to užijte. Když milování proložíte pozorováním oblohy a třeba i hledáním nejrůznějších souhvězdí, bude z toho nakonec velice romantický sex, který vám budou všichni kamarádi upřímně závidět.

Vodnář

Kdybyste dokázali spojit sex s relaxací, bylo by to neskutečně krásné. Pokud máte šanci na erotiku ve vířivce, rozhodně to vyzkoušejte. Oba budete nadšení! Navíc se můžete těšit i na pozitivní vliv, který mazlení ve vířivce bude mít na vaše ztuhlá záda. Není vyloučeno, že vzápětí po opuštění vířivky dáte s miláčkem hlavy dohromady, a rozhodnete se, že si toto skvostné zařízení pořídíte i domů.

Ryby

Jde o týden, kdy se milujete moc rádi a dokonce s nebývalou chutí, ale o to opatrnější byste měli být. Týká se to zejména pátečního večera, kdy se Slunce i Luna nachází ve vašem sektoru romantických lásek a dětí. Pokud nechcete rozmnožit rodinu, měli byste sobě i miláčkovi vysvětlit, že na experimenty není vhodný čas a při sexu dodržovat veškerou možnou opatrnost.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA