Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 16. týden (16.4.2018 - 22.4.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O erotickou přízeň člověka, kterého jste si vybrali, se budete muset ucházet nejen ohnivě, ale i vytrvale. Potíž je v tom, že vy aktuálně na nic takového nemáte náladu. Marně přemýšlíte, zda náhodou nebude lepší, když sáhnete po někom, kdo sice není tak atraktivní a vzrušující, ale s kým zase nemusíte pořád dumat o tom, zda vás chce, nebo zda vás vzal jen jako východisko z nouze.

Býk

Věnujte se spíše svému partnerovi, než pošilhávání po jiných. Váš miláček sice chápe, že Venuše, která aktuálně prochází vaším znamením, má své požadavky. To ale ještě neznamená, že vám bude tolerovat všechno, co děláte. Kdybyste se k partnerovi dokázali chovat tak, aby byly veškeré jeho (a tím i vaše) erotické potřeby pokryté, s údivem byste zjistili, že na nějaké pokukování bokem nemáte najednou ani čas, ani energii.

Blíženci

To, že si s někým padnete na první pohled do oka, ještě neznamená, že vám to spolu bude ladit i v posteli. Když se však něco takového stane, nepropadejte zbytečně panice! Zejména partneři ze znamení Panny a Kozoroha dávají svou přízeň najevo vyloženě opatrně. Když se vám však podaří jejich stud a ostych překonat, postarají se vám o zážitek, na který budete dlouho a skoro až dojatě vzpomínat.

Rak

Lidé z vašeho okolí o vás vědí daleko víc, než by vám bylo příjemné. Pokud přemýšlíte o nějakých záletech, měli byste vzít v úvahu nejen všímavost svých sousedů, ale i shodu naprosto nepředstavitelných náhod. Když si představíte moment, kdy vás ve chvíli, kdy půjdete ruku v ruce se svou tajnou láskou, potká ta nejzvědavější sousedka, raději na podobné pokusy zapomenete. Bude to bezpečnější.

Lev

Představa krásného erotického vztahu s člověkem z exotické ciziny vás vyloženě láká. Potíž je však v tom, že jde o člověka, s nímž byste se přece jen alespoň občas potřebovali domluvit. Chvíle, které byste spolu trávili v posteli, by byly sice opojné, ale následná komunikace by byla vyloženě mínusová. K tomu, abyste se spolu bavili o možnosti společné budoucnosti, byste pak potřebovali tlumočníka!

Panna

O víkendu můžete mít značné problémy se žárlivostí. Kolem vašeho miláčka se točí spousta lidí. On vám sice vysvětluje, že jsou to jen kamarádi, ale vy si tím nejste vůbec jistí. S nasazením svého detektivního smyslu jste mezi nimi vytipovali minimálně jednoho, který se kolem něj podle vašeho názoru motá víc, než je zdrávo. Sami ho hlídejte, ale partnera na něj pro jistotu neupozorňujte. Pokud si ho nevšiml dosud, je velká naděje, že si ho nevšimne ani v dalších dnech.

Váhy

Trocha erotické přitažlivosti navíc vám ani trochu neuškodí. Stačí, když si do koupele přidáte ylang-ylang nebo podobnou afrodisiakální vůni. Ještě lepší bude, když si ji nalijete do koupele. Když pak miláčka vyzvete, aby vám přišel utřít záda, bude spolehlivě okouzlený. Dokáže to tím, že vzápětí začne uvažovat o pořízení nové vany, v níž byste se mohli koupat oba najednou.

Štír

I když nahlas tvrdíte, že jste otevření všemu novému a hotoví ke každé špatnosti, ve skutečnosti to tak divoké zdaleka není. Ve chvíli, kdy miláček naznačí, že by uvažoval o trojce, budete mít nejdříve dojem, že špatně slyšíte. Následně pak vyjádříte jasně svůj nesouhlas. Jen vy však víte, že vám nejde ani tak o trojku, jako o to, že by vás partner měl příležitost srovnávat s někým jiným...

Střelec

Informace, které obdržíte ohledně předchozího milostného života svého miláčka, jsou neobyčejně květnaté. Přesto jim nevěříte a dobře děláte. Když si svého informátora vyzpovídáte, zjistíte, že jsou jeho řeči silně přehnané. Na závěr ho totálně rozstřelíte konstatováním, že je to v podstatě dobře, protože si nedokážete představit, že byste si do postele pustili někoho, kdo nebudete vědět, co tam s vámi dělat.

Kozoroh

Vzhledem ke stacionárnímu Saturnu a zbylým planetárním energiím máte neustále pocit, že byste měli pořád jen pracovat. Miláčkovi se to však nelíbí. Má pocit, že se mu nevěnujete tak, jak byste měli - a vy musíte přiznat, že má pravdu. Vyzkoušejte si sex jako svéráznou a velice příjemnou relaxační techniku. S údivem zjistíte, že po sexu vám půjde zejména duševní práce rozhodně lépe, než šla před ním.

Vodnář

Váš miláček využívá každé chvíle, aby se vás dotkl nebo vás jinak polaskal. Až během týdne pochopíte, že to dělá zejména vyloženě ze strachu. Bojí se, že vaše láska v poslední době ochladla, a dělá, co může, aby city a emoce vrátil na předchozí úroveň. Dejte mu najevo, že se mu to podařilo. Vám to nic neudělá a on se bude cítit podstatně lépe a hlavně lehčeji.

Ryby

S miláčkem se dokážete domluvit naprosto na všem, erotiku nevyjímaje. Občas si můžete sice říkat, že váš erotický život připomíná skvěle fungující harmonogram dobře prosperujícího podniku. Na romantiku mnoho prostoru nezbývá, ale to vám celkem nevadí. Víte, že jste se díky tomuto rozumnému přístupu vyhnuli stavu, kdy byste vy toužili po lásce, zatímco miláček by své myšlenky směřoval jinam.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA