Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 18. týden (30.4.2018 - 6.5.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Za své erotické sklony se nestyďte. Přiznejte si, že požadavky, které v tomto směru máte, jsou nadprůměrné. Naštěstí před sebou máte První máj, v němž se dějí zázraky. Miláček využije Lunu, která v odpoledních hodinách vstupuje do ohnivého Střelce, a že všech sil vám začne dokazovat, že jste v něm trefili na člověka, který se rád miluje a kterého láska i baví.

Býk

Když vám to v posteli neklape, s partnerem to neprobírejte. Nedopadlo by to dobře. Miláček by měl pocit, že na něm hledáte samé chyby, a vy byste mu jen těžko vysvětlovali, že vás to ani nenapadlo. Stejně tak neprobírejte své potíže s kamarády. K partnerovi by se to doneslo a on by byl ještě naštvanější, než je teď. Promluvit si však můžete s odborníkem, který věci rozumí a mlčenlivost má v popisu práce.

Blíženci

Jakmile někdo usoudí, že si s vámi může a bude hrát, musí zjistit, že mu to nevyjde. Ještě hůře s ním bude ve chvíli, kdy se rozhodne, že vás bude provokovat člověkem, který se mu cpe do života i do postele. V takové chvíli přestáváte soupeřit, ale dotyčnému rádi sdělíte, že mu ve štěstí překážet nehodláte. Když se začne omlouvat, přijměte to, ale taky ho upozorněte, že to bylo naposledy.

Rak

Ve vašem případě opravdu platí, že Kdo si počká, ten se dočká. Zdařilý erotický život nezískáte zadarmo. Zejména První máj jako svátek zamilovaných vás může v tomto směru trochu zklamat. Změna přijde v pátek, kdy se Luna přesune do vašeho partnerského sektoru. Partner konečně pochopí, co potřebujete, a rozhodne se, že vám to v hojné míře poskytne.

Lev

Představa sexu v přírodě vás na jedné straně láká, ale na druhé si s ní nějak nedokážete poradit. Nakonec se rozhodnete, že bude lepší, když všemu necháte volný průběh. Když na něm miláček bude trvat, rádi mu vyhovíte. Kdyby však bylo na vás, počkáte si až domů, kde bude pohodlí, koupelna a hlavně žádné zvědavé oči, před nimiž byste se museli skrývat.

Panna

Představa, že v lásce a v erotice je všechno snadné a jednoduché, narazí na realitu. Zjistíte, že pro vás to sice jednoduché být může, ale miláček má s obojím jen problémy. Navíc má pocit, že za všechno můžete jen vy a vaše přehnané erotické nároky. Nejdříve máte pocit, že si dělá legraci. Když pak zjistíte, že to myslí vážně, začnete přemýšlet, zda jste při výběru partnera nesáhli hodně vedle.

Váhy

V tom, jak sladit svého partnera, jeho názory a své erotické potřeby, jste vyloženě bezradní. Váš miláček má pocit, že mazlením jen ztrácíte čas, který by se dal využít na jednoduchý přímočarý sex, práci nebo na spánek. Vy ho marně upozorňujete, že si svým přístupem koleduje o problém. Navíc už začínáte přemýšlet, zda by nebylo dobré, kdybyste přestali vyhrožovat a přikročili od slov k činům.

Štír

Jakmile začnete miláčka lákat na dobré jídlo s tím, že láska přece prochází žaludkem, značně riskujete. Miláček k vám bude lnout ne proto, že by se těšil na společně strávené chvíle a vášnivé noci, ale proto, že si bude představovat prostřený stůl a všechno, co na něm je. Výsledkem budou navíc noci, kdy bude nacpaný miláček hluboce spát, a vy budete přemýšlet, zda jste náhodou neudělali chybu.

Střelec

Kombinace Venuše ve vašem partnerském sektoru, a Luny, která ve středu a ve čtvrtek ve vašem znamení, vytvářejí silně výbušnou směs. Můžete si sice slibovat, že nebudete opačné pohlaví provokovat, ale nakonec to stejně nevydržíte. S lidmi ve svém okolí rozjedete hru, kterou si vy po všech stránkách užíváte, ale kterou mohou ostatní vnímat jako další důkaz vaší erotické bezcitnosti. Má to cenu?

Kozoroh

Zajímavé, ale občas i dost ostré hovory se mohou vyvinout z hovorů o vašich koníčcích. Zatímco vy dáváte přednost knížkám a shromažďování nových vědomostí, miláček nahlas mluví o tom, že chce především sex. O jeho slovech byste měli přemýšlet. Když vám říká, že ho svým postojem k životu nutíte, aby si našel někoho bokem, může se u toho usmívat, ale myslí to naprosto vážně.

Vodnář

Snadno a rychle může jít leccos, ale získávání vašeho miláčka k tomu nepatří. Venuši máte sice ve svém sektoru lásky a erotiky, což vám vaše úmysly ulehčuje, ale přesto to jednoduché nebude. Až později vám dojde, že jste se vlastně stali obětí miláčkovy rafinovanosti. Předem věděl, že vám vyhoví, ale přesto (nebo právě proto) vás chtěl trochu potrápit.

Ryby

Svému partnerovi neustále ustupujete, což není dobře. Bylo by rozumné, kdybyste využili víkendu, kdy je Luna v Kozorohu, a jasně mu vysvětlili, že jsou věci, které mu nedovolíte. Když začne vyhrožovat rozchodem, nedejte se. Je nejvyšší čas, aby se dozvěděl, že vám na jeho erotickém umění nezáleží tak, abyste si kvůli němu nechali šlapat po své hrdosti.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA