Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 29. týden (16.7.2018 - 22.7.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Je jedno, jestli jste v práci nebo na dovolené. V každém případě máte pocit, že byste si rádi užili víc erotiky, než kolik vám jí realita nabízí. Doma si alespoň můžete říct, že toho máte v práci až nad hlavu, a proto nemáte na sex čas. Na dovolené to je horší. Tam byste sice mohli, ale máte program nabitý tak, že se večer budete skoro modlit, aby po vás miláček nic nechtěl.

Býk

Miláček si sice může myslet, že má právo na sex kdykoliv, kdy se mu zachce, ale je to omyl. Realita se zdaleka tak přívětivě nerýsuje. Kromě toho, co po vás chce váš životní druh, musíte řešit i spoustu toho, co s ním a s jeho požadavky, nemá nic společného. Miláček si uvědomí, že máte povinnosti i vůči rodičům a příbuzným. Vy si zase uvědomíte, že po vás opravdu touží, a nabídnete mu pozdně noční erotiku. Spokojenost bude oboustranná...

Blíženci

Sex vnímáte jako nejlepší způsob trávení volného času. Můžete se dokonce dostat do stavu, kdy kvůli příjemným chvílím v posteli svého miláčka odmítnete domluvenou návštěvu nebo jinou naplánovanou akci. Do práce však budete chodit stejně vzorně jako vždycky. O tom, že byste kvůli sexu zapomněli na své povinnosti, nemůže být ani v největším vzedmutí vášní řeč.

Rak

Než se rozhodnete, že svého miláčka přilákáte a okouzlíte tím, že mu budete vařit všechno, co má rád, dobře si to rozmyslete. Hrozí, že veškerý svůj romantický potenciál vyčerpá na chválení vašich dokonalých kuchyňských kreací a na nic jiného mu energie nezbude. Když ho už chcete dobře krmit, vyberte jídla lehká a taková, která touhu neutlumí, ale naopak povzbudí.

Lev

Využijte Lunu, která je ve čtvrtek a v pátek ve vášnivém Štíru. Přestaňte si hrát na to, co nejste. Využijte šance a konečně se miláčkovi ukažte v pravém světle. Dejte mu najevo, že vás vzrušuje a že se vám sex s ním neskutečně líbí. Nejdříve bude vaší upřímností překvapený, pak nadšený. A úplně nakonec se zeptá, proč jste se tak sympaticky odvázaně neprojevili už daleko dříve.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, vás čeká několik zajímavých životních šancí. Zjistíte, že byste pomocí sexu a svého erotického kouzla mohli bez problémů získat to, co dosud bylo a je vaším marným snem. Když však přijde na věc, elegantně vycouváte. Představa, že byste s někým šli do postele jen z ryze praktických důvodů, se ukáže jako nepředstavitelná.

Váhy

Vaše láska se zachová naprosto jinak, než jste čekali. Zatímco dosud dotyčný tvrdil, že by pro vás obětoval všechno, co je mu drahé, teď zjišťujete, že to byly jen řeči. Když se ještě dozvíte, že to rozjíždí na několik stran, vaše hrdost zvítězí. Přerušíte veškeré styky a sdělíte mu, že ho už nikdy nechcete vidět. Bude se ptát proč, ale vy neodpovíte...

Štír

Vaším dnem bude neděle., která probíhá pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší a Jupiterem. Miláček se o vás všestranně stará a ze všech sil se snaží, aby vám bylo dobře. Vy si až později uvědomíte, že mu jde hlavně o to, aby vás měl neustále na dohled. Uvědomuje si sílu Luny ve vašem znamení a má strach, aby se nenašel někdo, kdo by na vás působil víc, než on...

Střelec

Miláček má pocit, že je nejvyšší čas, abyste mu dokázali svou velkorysost. Má za to, že byste mu měli odpustit veškeré jeho jak nynější, tak budoucí úlety. Vy mu marně vysvětlujete, že jednou jste schopni odpustit a zapomenout, ale podruhé to nezvládnete. Pokud si váš společný život představuje tak, že on bude zahýbat a vy odpouštět, musíte mu vysvětlit, že tak nefungujete a ani fungovat nebudete.

Kozoroh

Na sex si rezervujte neděli, kdy celý den pozitivně ovlivňuje sextil mezi Venuší a Jupiterem. Erotice se budete věnovat s chutí a s nadšením. Kdyby se náhodou stalo a miláček navrhl, že vlastně nemusíte vůbec vstávat, přiznejte, že to vůbec není špatný nápad. Do poledne, kdy je Luna ve Štíru, doženete veškeré erotické dluhy, které jste během týdne nashromáždili.

Vodnář

Potíže, které máte se žárlivostí, se stále stupňují. Stačí, aby se partner na někoho podíval nebo se na někoho usmál a doma je zbytečné dusno. V takovém momentě byste se však měli zamyslet, zda mu náhodou nekřivdíte. To, že ve společnosti netváří jako morous a dobře se baví, je jemu i vám ke cti. Svým jednáním nedává najevo nic jiného než to, že jste oba v pohodě, kterou nikdo nenaruší.

Ryby

Představa sexu, kdy nemusíte miláčkovi nic vysvětlovat, protože vaše erotická přání pochopí sám od sebe, je zejména o víkendu velice snadno uskutečnitelná. O to, aby byl váš život po této stránce náležitě bohatý a vzrušující, se postará zejména nedělní sextil mezi Venuší ve vašem partnerském sektoru a Jupiterem. Pod jeho vlivem prožijete sex, o kterém jste dosud jenom snili. Bude to krásné a opravdu nezapomenutelné.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA