Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 30. týden (23.7.2018 - 29.7.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud miláček slaví narozeniny, nebo probíhá nějaké jiné výročí, měli byste přemýšlet o vhodném dárku. K tomu oficiálnímu, který mu dáte na veřejnosti, byste však měli vymyslet i něco, co byste si rozbalovali ve dvou. Než přijdete na to, co by si v této oblasti přál, dá vám to dost námahy, ale nakonec něco vymyslíte. O tom, že tím bude nadšený, nepochybujte.

Býk

Zapomeňte na výroky typu Kdo nežárlí, nemiluje. Pokud vám osud do cesty postaví žárlivce, utíkejte co nejrychleji a co nejdále. K přerušení vztahu si vyberte pátek, kdy ve Lvu probíhá zatmění. Hovor sám moc příjemný nebude, ale vy se nesmíte nechat ve svém rozhodnutí zviklat. Zároveň si musíte slíbit, že znovunavázání vztahu nikdy nedopustíte. Problémy, které byste si tím udělali, by trvaly hodně dlouho.

Blíženci

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru pod hodně tvrdými aspekty, se k ničemu nenuťte. Hádka je na spadnutí. Ještě horší by to však bylo ve chvíli, kdy by jeden z vás usoudil, že rozladění, které mezi vás vniklo, zažene sexem. Jde o způsob, který sice obvykle zabírá, ale který by tentokrát na celé čáře zklamal a vedl jen k dalšímu konfliktu.

Rak

Když se vás člověk, jehož jste dosud považovali za dobrého kamaráda, začne vyptávat na vaše preference, měli byste zbystřit. V lepším případě vám tím dává najevo, že by o vás stál sám. V horším funguje jako zvěd pro člověka, který vás sám oslovit nechce, a přesto by rád věděl, jak na tom jste. V každém případě byste se ho měli zeptat, proč se ptá a proč to potřebuje vědět.

Lev

Schůzka, kterou si domluvíte jako naprosto nezávaznou akci, se nakonec vyvine jinak, než jste čekali. Dotyčný po vás vyjede způsobem, který vám nedovolí, abyste o jeho skutečných úmyslech pochybovali. Dost vás tím naštve. Kdyby šel na věc pomaleji, patrně byste si dali říct. Teď však celou záležitost postavil tak, že ho odmítnout prostě musíte.

Panna

Díky Venuši ve svém znamení máte v oblasti erotiky spoustu možností a šancí. Když se však dostanete do situace, kdy byste je měli převést do reality, zařadíte bez rozmýšlení zpátečku. Názor změníte až o víkendu. S pomocí trigonu mezi Venuší a Plutem ve svém sektoru lásek a romantiky partnerovi dokážete, že všechny řeči o chladu Panen jsou jen výmysl a lež.

Váhy

O víkendu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásek a erotiky, si můžete krásně užívat. Občas můžete mít dokonce pocit, že vlastně ani nemá cenu vstávat z postele, protože je vám tam po všech stránkách dobře. Pokud máte v životě štěstí, partner s vámi bude souhlasit hned a bez námitek. Pokud ho nemáte, budete ho muset chvíli přemlouvat. Nakonec však stejně bude po vašem.

Štír

V práci toho máte až nad hlavu, ale to ještě neznamená, že na erotiku rezignujete. Naopak! Velice dobře si uvědomujete, že vášnivé objetí ve vašem případě funguje jako ten nejlepší životabudič. Během milování si přepnete mozek tak, aby přestal pociťovat únavu a znovu začal vytvářet jeden geniální nápad za druhým. Díky tomu pak prožijete týden, v němž zvládnete na výbornou jak sex, tak práci.

Střelec

Léto a lásky na jednu noc patří neoddělitelně k sobě. Pokud chcete něco takového konečně prožít, naplánujte si to na pátek. Zatmění ve Lvu se postará, aby to byla opravdu jen jednorázová záležitost. Následně pak musíte sami sebe držet na uzdě. To, co jste prožili, může být sice neskutečně zajímavé, ale vy se musíte ovládnout. To, že byste se svým zážitkem chlubili kamarádům, vás nesmí ani napadnout.

Kozoroh

Doma se vám do ničeho nechce. Máte strach, že to bude nuda. Když si však uvědomíte, jaký průšvih by nastal, kdybyste se zapletli s někým jiným a miláček vám na to přišel, veškeré podobné touhy rychle zavrhnete. Usoudíte, že bude bezpečnější, když vášeň probudíte ve svém stabilním partnerovi. Na to, aby se vám to podařilo, naštěstí stačí jen málo.

Vodnář

Ve vašem případě se dá říct jen jediné: mažte, mažte a ještě jednou mažte. To, že si chcete nechat v mobilu zamilovanou zprávičku, je sice pochopitelné, ale zároveň i neskutečně nebezpečné. Miláček se vám sice sám od sebe v mobilu hrabat nezačne, ale hrozí nebezpečí, že se dostane do situace, kdy prostě neodolá. Vy byste pak museli pracně hledat vysvětlení pro něco, co se vysvětlit v podstatě nedá...

Ryby

Představa, že se váš nynější partner spřátelí s vaší bývalou láskou, vypadá skoro jako iluze. Ve vašem případě to však může fungovat tak, že vám z toho půjde hlava kolem. Občas můžete mít dokonce dojem, že se spolu ti dva baví tak dobře, že jim až překážíte. Naštěstí váš nynější partner pochopí, co se ve vás děje, a začne vám sám od sebe a přesvědčivě vysvětlovat, že všechno je a hlavně bude v pořádku.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA