Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 15. týden (10.4.2017 - 16.4.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Takže stop a chladnou hlavu! To, že vás v práci rozčilují, a to, že toho s přicházejícími svátky máte na hlavě víc, než se vám zamlouvá, ještě neznamená, že byste si měli svůj stres vybíjet na miláčkovi. Uznejte, že i on má víc práce, než by se vám zamlouvalo, a pokuste se mu alespoň trochu vyjít vstříc. Vaše snaha bude odměněna o svátcích, kdy bude Luna ve Střelci a které si náramně užijete.

Býk

Opět budete rádi, že máte partnera, který se nebojí myslet, a který v případě potřeby vymyslí pro banální problémy naprosto nebanální řešení. Pokud přijde s tím, že si na dobu školního volna vašich dětí vezme dovolenou, neosočujte ho z lenosti, ale buďte rádi, že vzal organizaci do svých rukou. Děti budou v pohodě! Vy pak můžete bez starosti pracovat a těšit se na příjemnou domácí atmosféru, která vás po návratu z práce uvítá.

Blíženci

Na to, že vám do života mluví partnerovi rodiče, jste si zvykli a vlastně vám to nijak zásadně nevadí. Momentálně je však potíž v tom, že se na jejich stranu přidala i vaše větev rodiny. Pokud se rozhodnou, že vás přemlouváním donutí k něčemu, do čeho se vám ani trochu nechce, nepadejte na mysli! Když se s miláčkem domluvíte na společné taktice a dokážete, že se budete řídit vlastní hlavou, vzdají své snahy sami.

Rak

Zvlášť náročným dnem bude úterý, kdy se musíte vyrovnat s vlivem úplňku ve Vahách. Pokud to půjde, nevyvolávejte hádky ani spory, ani neřešte něco, o čem po dlouhých letech zkušenosti víte, že to řešení nemá. Když bude miláček provokovat, nejdříve zatněte zuby. Kdyby i nadále pokračoval, srovnejte ho dobře mířeným argumentem tak, aby pochopil, že přestřelil, a sám se vám přišel omluvit.

Lev

Když vám miláček s tragickým výrazem sdělí, že jste ho zase zklamali, nepropadejte panice, ale zachovejte chladnou hlavu. Váš životní druh je pod vlivem trochu lítostivé Venuše z Ryb a nechápe, že jsou v životě chvíle, kdy se věci musí řešit energicky a rázně. Naštěstí pro vás se v pátek Slunce setká s Uranem, vy budete mít volno a čas na povídání, a miláček sám uzná, že jste udělali to nejlepší, co se udělat dalo.

Panna

S přípravami na svátky neblázněte, protože to opravdu není potřeba! Když zmírníte tempo a uvědomíte si, že jaro je především o vychutnávání životních radostí, bude to vynikající. Když navíc přestanete miláčka honit a přemlouvat ho k činnostem, do kterých se mu nechce, vytvoříte příjemnou atmosféru, která k vám domů přiláká spoustu milých a navíc velice zajímavých lidí.

Váhy

Úplněk ve vašem znamení vytvoří atmosféru, kdy se můžete bez obav podívat na svůj život a eventuelně se rozhodnout, že si ho konečně nějak srovnáte. Odložte obavy a s partnerem si konečně naplno pohovořte o tom, co vás na jeho jednání už dlouho štve. Nejdříve bude překvapený, pak se trochu urazí, ale nakonec sám usoudí, že máte pravdu a on by s tím měli něco udělat.

Štír

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, budete mít všeho až nad hlavu. Navíc se můžete těšit na úkoly, které se na vás v práci pokusí přehodit kolega, jemuž se do ničeho nechce. V takovém případě mu klidně vysvětlete, že sice chápete, že potřebuje pomoc, ale vy máte doma náročného partnera s ještě náročnějšími požadavky, a proto mu vyhovět nemůžete. Moc vám sice věřit nebude, ale to je už jeho problém...

Střelec

Nabídky na Velikonoce s přáteli odmítáte a dobře děláte. Váš miláček má totiž v poslední době intenzivní pocit, že spolu netrávíte zdaleka tolik času, kolik byste měli. Když mu předestřete svůj plán svátků, které letos chcete pojednat v tichosti a výhradně ve dvou, dá vám svou spokojenost a nadšení najevo způsobem, který vám svou intenzitou skoro vžene slzy do očí...

Kozoroh

Krásný pátek vám garantuje stacionární Venuše z Ryb. Najednou pochopíte, že je potřeba, abyste svému miláčkovi zase jednou řekli, co pro vás znamená - a taky to bez váhání uděláte. Výsledkem bude příjemná atmosféra, kdy se všechno děje tak, jak se dít má, a kdy nikoho ani nenapadne, že by mohl pohodu kazit tím, že by se hádal nebo bavil o nepříjemných věcech.

Vodnář

Hlavně nepřemýšlejte o minulosti svého miláčka! Zaprvé byste tím jenom ztráceli čas a zadruhé se na ní stejně nedá nic změnit. Kdybyste se místo neplodných úvah rozhodli, že své polovičce konečně ukážete, jak krásný může být život, v němž spolu partneři nesoupeří, ale spolupracují, prožili byste krásný týden a jeho lásku měli navíc jistou na hodně dlouho nebo dokonce navždy.

Ryby

Neztrácejte čas! Využijte Venuše, která se v sobotu ve vašem znamení točí do přímého chodu, a vyšlete k planetám objednávku na skutečně skvělou a ničím nekomplikovanou lásku. Může to sice vypadat jako zázrak, ale hvězdy slibují, že se velice rychle objeví někdo, kdo pro vás totálně ztratí hlavu, a kdo navíc bude odpovídat všem požadavkům, které na budoucího partnera máte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA